Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1251)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1251)
    • 5 Star(1203)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2021

    Dobrze, że zamówiłem drugi dla siebie, bo drugi podałem, bo odniósł sukces. Prosty w noszeniu, jak widać na zdjęciach. Zapalcie to w piecu. Zdjęcia są wykonywane za pomocą tego samego aparatu w trybie ręcznym. Pierwsze zdjęcie w ciemności, drugie z przodu, a trzecie z boku. Za każdym razem z pełną mocą. Kabel do ładowania jest dostarczany. W formacie usb-c. Po raz kolejny jestem zadowolony i polecam produkt bez problemu.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Ta głowicowa soczewka LED jest niesamowita...! Jest bardzo lekki i z wygodnym paskiem. Światło centralne jest bardzo silne i rozprzestrzenia się z możliwością opuszczania i migania. Mała dioda LED z boku jest bardzo przydatna. Ten obiektyw głowy ma inteligentny sposób włączania i wyłączania, za pomocą stałego przełącznika, ale także ruchu ręki. Sugeruję ci to...!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2021

    Chciałem reflektory dla moich małych dzieci, bo w miesiącach zimowych robi się ciemno około 16:00, ale oni nie mogą spać do 9 wieczorem, więc spędzamy dużo czasu na zewnątrz... Oświetlenie publiczne jest do dupy, ponieważ zainstalowali oświetlenie ledowe na ulicach, stąd potrzeba reflektorów (zobacz i bądź widoczny) Ten reflektor wydawał się dobry i lekki na zdjęciach, więc zamówiłem dwa z nich... i jest lepszy niż się spodziewałem. Nie jest ciężki, łatwy do noszenia dla chłopców, a światło jest wystarczająco silne, aby dobrze widzieć w ciemności. Dodałem kilka przykładowych zdjęć z wyłączoną lampą i 4 tryby oświetlenia - myślę, że mówią same za siebie. Również zamówienie i dostawa była sprawna i na czas. Wysoce polecany produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Bardzo skuteczna opaska ledowa pozwala na szersze widzenie w ciemności. Rozświetla się po bokach. Mały projektor pozwala na bardziej skoncentrowane oświetlenie. Detektor z boku pozwala włączyć lub wyłączyć światło ruchem ręki. Można go umieścić na opasce lub projektorze do wyboru. Nie możemy go też aktywować. Każde światło ma dwa poziomy mocy. Na razie nie mogę powiedzieć, czy autonomia jest dobra. Ładowanie odbywa się za pomocą kabla dostarczonego w USB-C. Jednak musisz użyć ładowarki do telefonu, ponieważ nie jest ona do niego dostarczana. Mnie to nie niepokoi. Dzięki temu można uniknąć zbierania ładowarek. Wtedy możemy go również naładować za pomocą powerbanku. Ten reflektor jest wygodny w noszeniu. Materiał jest przyjemny w dotyku. Jak każda lampa, musisz być ostrożny z osobą obok, ponieważ ona dużo oślepia. Unikaj patrzenia bezpośrednio na belkę. Polecam jeden od czasu do czasu, ponieważ jest to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Czekałem około miesiąca, aby przyjechać. Minęło trochę czasu, ale nie ma problemu. Jest to bardzo dobry produkt! Przydzieliłem już piąte miejsce mojej rodzinie i znajomym. Zamówiłem go najpierw dla siebie, a kiedy to zobaczyli, musiałem zamówić dla wszystkich. Wyrafinowane wykonanie jest atrakcyjną i praktyczną formą. Jest również bardzo odpowiedni do uprawiania sportów na świeżym powietrzu, turystyki pieszej i pracy z domu. Jakość w stosunku do ceny jest bardzo dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Latarka świeci bardzo jasno, diody COB LED są szczególnie przydatne, ponieważ równomiernie oświetlają całe pole widzenia. Nie tworzą ostrych cieni, dzięki czemu jest wygodny w pracy. Latarka jest lekka i ma powierzchnię bez poślizgu, dzięki której bezpiecznie siedzi na głowie. Przełącznik bez kontaktu działa dobrze. Dioda XPE również działa dobrze, chociaż jak widać na zdjęciu, nie świeci się tak równomiernie. Generalnie - polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Co mogę powiedzieć - oprócz KUPIENIA - kupiłem jeden do przetestowania. Byłem pod wrażeniem jasności z pudełka - potem naładowałem go i bum - jeszcze więcej światła. Jestem teraz do mojego 5 zamówienia tego przedmiotu, jak kupiłem je dla 3 przyjaciół i 1 dla członka rodziny. Są bardzo jasne, bardzo lekkie, wygodne w noszeniu i nie mają bryły soczewki wystającej z przodu, która będzie się przyczepić do rzeczy w ciasnych miejscach. Gumowe i całkowicie składane, więc łatwo zmieścić się w kieszeni - chociaż nie zrobię z tego zwyczaju, jak każda elektronika może się nie udać, jeśli przewody wewnętrzne są wielokrotnie składane dzień po dniu. Fala włącza i wyłącza się jest świetną funkcją i jest bardzo przydatna, zwłaszcza jeśli robisz coś brudnego i nie chcesz dotknąć przełącznika. Ważne jest, aby wskazać jedyną wadę z falą włączoną i wyłączającą, a mianowicie, że używa czerwonego emitera podczerwieni i czujnika, który wykrywa odbite światło w pobliżu, więc będzie odbierać odbicie w podczerwieni od dowolnej powierzchni w promieniu 18 cali i włączyć, lub wyłączyć - nie sposób to obejść, chociaż umieszczenie jakiegoś nieprzezroczystego materiału nad przełącznikiem lub czujnikiem może sprawić, że będzie mniej wrażliwy, jeśli całe użycie jest w zamkniętej przestrzeni - stary dyskietek lub stary negatyw zdjęć, Albo nawet bibułka byłaby materiałem, którego użyłbym, gdybym chciał zrobić falę bardzo blisko mojej głowy. W sumie to świetny produkt, zwłaszcza w sprzedaży. Polecane, ale nie jest.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Typ C ładowalny z lekkim gumowym USB. Zajmuje około 2,5 godziny na najjaśniejszym 350lm. Obok przełącznika zasilania znajduje się przełącznik czujnika ruchu, a reakcja przejścia jest dobra. Szeroki kąt światła i światło punktowe mają dwa poziomy jasności i wydaje się być w stanie używać różnych w zależności od aplikacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Mniejsze i bardziej lekkie niż się spodziewaliśmy. Nadaje się również do pracy na zewnątrz, oglądania prac wewnątrz i sprawdzania. Możliwość włączania i wyłączania czujników jest interesująca. Tylko USB-C i wbudowana bateria martwią się ładowaniem. Ponieważ nie ma wodoodporności tylnego złącza, może być lepiej zamknąć złącze taśmą gumową podczas pracy w deszczową pogodę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    very useful item & very unique, i'm so satisfied! the light is very powerful and can last up to 2 hours at top performance. 4 types of light the wave induction is the most amazing feature, especially if u are working and ur hands are dirty. i'm gonna buy another one👌👍 (note: the light produces a bit of heat, u can feal it on the surface which is on contact on ur head)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.02
    • US$17.31
    • US$18.90
    • US$29.99
    • US$27.71
    • US$6.99
    • US$11.50
    • US$31.89
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$13.75
    • US$15.99
    • US$21.99
    • US$13.99
    • US$13.80
    • US$27.71
    • US$62.99
    • US$105.99