Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/05/2022

    fiquei surpreso de quanto ilumina, a intensidade é muito forte mas se preferir pode escolher diminuir a iluminação, estou muito satisfeito, além de ser muito leve a bateria durar uma eternidade, tem a praticidade de ligar por gesto que muito útil quando estou com as mãos com ferramentas e sem falar na entrega muito rápida, obrigado Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Perfecto zapewnia zdjęcia doskonałej jakości silnego oświetlenia zarówno led, jak i boczna lampa, która jest doskonała, bardzo lekka i łatwa w użyciu nie będzie żałować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Dzień dobry, ten artykuł nie został jeszcze dostarczony do mnie, w informacji odbiorcy umieściłem mój numer telefonu i nie zostałem wezwany, aby go dostarczyć, i jest dostarczany w Medellin i mieszkam w Antioquia, jak określono. Proszę skontaktować się ze mną przenośnik do dostawy przedmiotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Zaskoczyła mnie jakość produktu, myślałem, że jest fantastyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Produkt dotarł już do ok. Wygodne w noszeniu, dobra jasność. Nie sprawdziłem jeszcze twojego czasu pracy, po kilku testach zapiszę swoje doświadczenie. Bardzo lubię funkcję non-kontakt on / off, więc nie będę smarować lampy i mojej głowy. Jednak, jeśli musisz się do czegoś pochylić, ta funkcja włączy i wyłączy światło, co może być dość irytujące, na szczęście ta funkcja może zostać wyłączona. Ostatnie zdjęcie w opisie produktu nie pasuje do tego produktu, nie ma czerwonego światła na odwrocie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2022

    Cob led nie jest tak jasne, jak oczekiwano, xpe led jest ok, ale bardziej prawdopodobne 250 lumenów na maks, na pewno nie 350lm, jak reklamowano. Czujnik jest zbyt wrażliwy, włącza i wyłącza światło losowo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2022

    Dobrze zapakowane i szybka dostawa. Wydaje się, że jest dobrej jakości. Światło jest takie, jak opisano. Jasność jest bardzo dobra. To jest moje pierwsze wrażenie (test). Zobaczę żywotność baterii w prawdziwym życiu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    Nie pochodzi z kablem do ładowania baterii, ma unikalny i specjalny hak, nie jest osiągany w Nie, nie, nie. Proszę, muszę wysłać mi kabel ładowania, bez tego latarka będzie działać, dopóki ładunek nie zostanie wyłączony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2022

    Dostałem to za darmo jako pierwszy raz Banggood. Wydajność świetlna jest bardzo szeroka i dość jasna! Będę go trzymał w samochodzie i używał go głównie do pakowania w nocy po wyścigach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2022

    Tak, muszę iść

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$18.90
    • US$27.71
    • US$17.31
    • US$23.09
    • US$27.71
    • US$29.99
    • US$16.99
    • US$37.95
    • US$13.99
    • US$13.75
    • US$15.99
    • US$16.99
    • US$21.84
    • US$21.99
    • US$18.47
    • US$18.99
    • US$24.99