Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/03/2021

    Jestem zadowolony Uwaga: Zamówienie nr.92090155 do dziś nie zostało jeszcze dostarczone Mam dość wysyłania wiadomości i nie dostaję odpowiedzi jest bardzo smutne będąc klientem VIP i jestem ignorowany nie podano nawet odpowiedzi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2018

    Le lot comprend deux poignées complètes pour dérailleur avant et dérailleur arrière. Testé pour dérailleur arrière. Fonctionne, mais il n'y a aucun retour concernant la position réelle du rapport engagé. Il est évidemment nécessaire de régler la tension du câble et les deux butées sur le dérailleur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2018

    Deux poignées complètes avec câbles sont livrées, ainsi que l'indiquent les photos. L'un des deux câbles est légèrement effiloché à la livraison, ce qui rend difficile son introduction dans la gaine. Un tel objet ne devrait pas être vendu. C'est le risque de la vente par correspondance.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2016

    I have ordered it now for the 2nd time for my next project. Very useful to replace old friction based shift controls with a modern index based solution. If needed I will buy it again

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2015

    все пришло в целости и сохранности на сколько хватит не знаю. антологичные стояли и их хватило на 4000 км.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2014

    If you want to change your old thumb shifters over to friction grip shifters for as cheap as possible then these are the way to go. Great versatility since they work for any speed combination.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2016

    I ordered these but haven't installed them yet. They come with a very strong plastic smell so it's best to keep them outside for the first few days.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/07/2017

    produit conforme et facile à monter qui est prévu pour mountain bike.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2015

    En el paquete que me ha llegado falta uno de los grips.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2017

    Bien reçu mais une poignée démontée. Très long pour pouvoir la remettre fonctionnelle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 258
    • Ft3 274
    • Ft44 573
    • Ft24 982
    • Ft31 134
    • Ft8 846
    • Ft28 643
    • Ft6 552
    • Ft10 600
    • Ft7 535
    • Ft14 759
    • Ft10 974
    • Ft19 302
    • Ft4 585
    • Ft10 223
    • Ft4 258
    • Ft7 535
    • Ft3 402