Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/09/2020

    Zegarek wystarczy. On bierze ciśnienie krwi. Na dole ekranu jest dotyk. Tam jest kontrolowany. Pasek może się różnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Wygrałem Slash i sprzedałem go, więc tego nie przetestowałem. Ekran w porównaniu z obrazem to wielkie kłamstwo hahah.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Podoba mi się zegarek, dobra jakość, bardzo lekki, aplikacja w kilku językach, bateria wystarcza na długi czas, łatwy do odczytania wyświetlacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    Otrzymałem dwa produkty dostarczone przed terminem.. Warte banggood.. dwa cięcia.. Ten sklep to najlepszy 😍😍😍🤩

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2019

    ürün güzel kibar kullanışlı telefona bağlantısı. güzel fiyat uygun tavsiye ederim ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz ..

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Ładny produkt, ale okno było lekko otwarte i woda może się nawadniać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2020

    Jest tak dobry, że nawet nie chcę i wystawiłem go na sprzedaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2020

    To przyszło z usterką, zdjęty ekran.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2020

    Prosty zegarek, rozsądna jakość!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2020

    Jeszcze jej nie użyłem, ale wydaje się być dobrej jakości, ale nie wiem, jak to się łączy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 099
    • Ft8 627
    • Ft11 369
    • Ft19 461
    • Ft12 610
    • Ft10 619
    • Ft9 955
    • Ft15 598
    • Ft8 481
    • Ft27 982
    • Ft9 868
    • Ft21 904
    • Ft9 902
    • Ft16 968
    • Ft8 627
    • Ft13 274
    • Ft9 955
    • Ft13 274