Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Nie polecam Fafa i Mala

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Dostarczenie na czas. Najlepsza rzecz w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Ładne, ale nie dobre na szybkie wydanie. 26" koło trzymane 4 cm od ziemi. Wykonuje swoją pracę, jest lekki, nie zbyt sztywny, ale dla roweru wyścigowego mniej niż 10kg powinien trzymać go dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Nie otrzymałem zamówienia i zostałem zwrócony do pierwotnej lokalizacji, mimo że za nie zapłaciłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2017

    Not compatible with BMX style pegs. I stretched the frame out to somehow fit it in. Would be good if the bolt holder plastic piece could be changed to fit pegs. Good value for money though.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2015

    Used it 3 times so far. Be careful as the pieces that hold the bike axles are plastic and could break if under pressure. I found it easy to use. It did a good job and did not slip. Was quick and easy to adjust and mount bikes. Good tool to have.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2014

    Good enough bicycle holder for the money. It is possible to use for bicycle with disks brakes, but not so easy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2018

    this piece of tool makes your maintenance more enjoyable and quicker leaving behind all the hastle of keeping your bike in the best position possible

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2016

    Kokeilin tuotetta heti kun olin hakenut sen postista. Loistava tuote. Vaihteet oli helppo säätää tämän laiteen avulla Suosittelen!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2016

    I bought this considering if this is a good or not and it is. very lightweight and simple to use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$68.15
    • US$24.26
    • US$35.02
    • US$14.94
    • US$129.35
    • US$7.91
    • US$17.31
    • US$15.00
    • US$10.38
    • US$26.86
    • US$23.10
    • US$19.62
    • US$26.55
    • US$36.95
    • US$18.99
    • US$10.40
    • US$31.40