Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.75 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(102)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    comfortable bra

    2018-05-31 20:38:25

    Really ice silk materiel, they are so comfortable! Good elastic and not easy to fall down. Thank you banggood!

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-04-25 01:00:30

    Love it so much! Thanks 5 stars

    Komentarze (3)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-23 07:22:05

    very good quality ! i love it!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-26 07:52:11

    très bon maintien

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Огромный )

    2018-06-13 14:06:52

    Совсем не угадала с размером. Наверное нужно перед покупкой следует задать вопрос продавцу. Руководствовалась размерной сеткой. В размер не попала абсолютно - очень велик огромный. Даже не представляю что с ним делать. Цвет не белый светло-серый. Цвет не понравился. Думаю что

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    Great fit

    2018-06-16 18:54:03

    Great fir and comfortable. The pads are removable which is nice for washing or more casual wear.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-27 18:26:02

    Nice quality and stretchy so it will fall down when you move around. I take the pads out and wear it around my belly..

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-06-27 18:25:12

    Nice quality and stretchy so it will fall down when you move around. I take the pads out and wear it around my belly.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    super soft!

    2018-05-21 20:46:03

    I like so much. thank you..I want to order it again.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-11 11:58:14

    Super bra!

    Komentarze
  1 2  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>