Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2021

    Zestaw zawiera 2 nadajniki, a okulary FPV ma 3 najlepsze tryby lotu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    To przybyło bardzo szybko i jest całkiem niesamowite do tej pory. Nie miałem żadnych problemów z tym dronem. To mój pierwszy dron fpv, więc muszę się przyzwyczaić do używania gogli. Jest szybki i reagujący.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Bardzo dobry produkt, dobra jakość, ma wystarczająco dużo siły podczas latania, a jego walizka jest dość wygodna, polecam tylko dodanie dodatkowej pary baterii, ponieważ to trwa niewiele.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2022

    Świetny produkt, przybył zgodnie z oczekiwaniami. Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2022

    Spoko, jeżdżę po mieszkaniu. Lecimy przez cztery minuty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Piękny, świetny produkt, dobra konstrukcja, idealne dla tych, którzy zbliżają się do świata FPV. P.S. jak poprzednio w przypadku innych zakupów paczka dotarła 4 dni wcześniej (spektakularnie)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Jest to mój pierwszy fpv drone do tej pory jego zabawa i łatwe w użyciu Muszę kupić dodatkowe akumulatory, szybko umierają

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Wysyłka z Chin szybka dostawa z włoskiego kuriera źle jednak przybył

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Zamówienie dotarło na czas i w dobrym stanie. Dron jest dużo zabawy, aby rozpocząć w świecie FPV, jest bardzo prosty w obsłudze i wytrzymały. ( Już przetestowane z kilkoma uderzeniami i pozostaje nienaruszone ). Największą wadą jaką nakładam są okulary, ponieważ jeśli nosisz okulary na receptę zapomnij je nosić. Wszystko inne jest poprawne, jak wskazano w opisie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2022

    к товару претензий нет, квадролет летает, асе упаковано отлично, как товар отлично. но. заказывал 30 января 2022, пришло 10 мая 2022, когда он уже особо и не нужен был, тех поддержка каждый месяц просила подождать еще месяц, потос еще и так трижды. ощущения смешанные, если бы пришло как и обещали- до 17 марта, было бы ок, но 4 месяца- ну, такое

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$119.99
    • US$208.99
    • US$163.30
    • US$219.99
    • US$105.99
    • US$206.99
    • US$142.00
    • US$532.69
    • US$171.99
    • US$271.39
    • US$294.79
    • US$399.99
    • US$235.99
    • US$438.99
    • US$151.99
    • US$302.09
    • US$99.99
    • US$4.59