Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2018

    I built a second believer for mapping use. It is the best mapping plane, which I know. Very efficient,quiet and stable. Very easy to fly! Some posted that hand launches are difficult. With my autopilot (Pixhawk 4) it is absolutely no problem as I launch it in Auto mode. It does not need much throw to launch and due to its two motors there is no torque roll during takeoff! And the best (I noticed only today): you get spare parts as well! So all in all a perfect plane with lots of space!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2017

    Have flown this one a few times already, and it is shaping up to be an amazing flyer, although I am still not sure about the launches, will have to fly more to be sure! With the right motors and props it can be surprisingly efficient too, which only reaffirms its usefulness as a mapping platform!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2018

    The believer is a awesome aircraft unfortunately I was only able to fly it one time. Be very careful when hand launches you can easily destroy your aircraft.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2019

    все пришло целое , качество подгонки деталей очень хорошее,так же в комплекте есть все необходимые элементы для усиления конструкции , провода удлинители для сервоприводов и силовые разъемы для моторов/ серво. Минус : в инструкции написано что должно быть два тюбика клея , по факту отсутствуют.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Świetny samolot dobrze zbudowany muchy idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Skrzynka jest w idealnym stanie!, nie otrzymałam elektroniki, więc nie mogę go poskładać, ale obie połowy kadłuba łączą się idealnie, to nawet jest bezproblemowe. Sprzęt i każda część są zapakowane bardzo ładnie. Wygląda na to, że podręcznik ma bardzo dobrze wyjaśnione liczby i ilości, ale brakuje w nim zdjęć, gdzie i jak powinny się układać, ale wygląda na to, że każda część spada na swoje miejsce bez problemów. BTW przybył jako marka makeflye, podzielam to, ponieważ nie mogłem znaleźć żadnej instrukcji jak Faithr 1960mm. Oto strona internetowa marek www.makeflyeasy.com Ogólnie mogę powiedzieć, że jest bardzo dobrej jakości UAV FPV, bardzo czysty. Również dla odniesienia pręty z włókna węglowego idą w kadłubie o równej długości lewej na bokach i na skrzydłach to ma pre-instalowane CF rurki prawie 3/4 skrzydła, to naprawdę sprawiło, że zaufałem temu producentowi. Wszystko co mogę powiedzieć, że to zależy od kupującego, jeśli chcą idealnego UAV z elektroniką, na którą zasługuje, Weź kilka dobrych serwo, odbiornik i co może zrobić wisienkę na torcie to będzie dobry kontroler lotów do profesjonalnego korzystania z niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Bardzo ładny i dobrze zbudowany, brakuje niektórych rzeczy, które powiedział, że przyszedł i jest zbyt drogi. Poza tym, to dobrze Zalety: dobrze zbudowany Konsument: kosztowny AF

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Arrived ahead of schedule in excellent condition. Minor damage to exterior box but absolutely no damage to contents. The product is as advertised and actually exceeded my expectations. Very pleased.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    To bardzo dobra jakość produktu, ale szkoda, że nie masz możliwości podwozia dla modelu. Poza tym jest świetnie zrobiony i wart swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Dobry lotnik w końcu dobrze się skończył, Dostawa nie była tak szybka z powodu Corony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft92 521
    • Ft109 710
    • Ft56 516
    • Ft36 395
    • Ft90 234
    • Ft29 254
    • Ft108 284
    • Ft9 941
    • Ft49 916
    • Ft28 652
    • Ft45 494
    • Ft49 700
    • Ft46 076
    • Ft23 269
    • Ft29 918
    • Ft24 237
    • Ft6 646
    • Ft4 219