Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1386)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(1386)
    • 5 Star(1344)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/11/2020

    To moduł GPS bez kompasu Nie czuję różnicy między 180, 220 i 880 Wrócę bez kompasu 880 (^-^) Nie jestem pewien, czy pozwolimy im wylądować, to robi różnicę W zasadzie, Batlot wydaje się nie myśleć do lądowania, więc jeśli uda ci się wrócić do punktu domowego, nie ma problemu Jeszcze jakiś czas temu, czasem się gubię, a kiedy zamontuję GPS, pokaże mi kierunek, w którym będę mógł wrócić sam Kiedy nie byłem dobry w lądowaniu na FPV, zdjąłem gogle na RTH i wylądowałem wizualnie Ostatnio, możliwe stało się ponowne lądowanie, które jest stracone nawet w FPV (^-^) Mniejsze zapotrzebowanie na GPS Myślimy o zainstalowaniu GPS na całej płaszczyźnie dla zdarzenia i dla wskazania prędkości Świetny produkt, który pomoże pilotom za jedyne 10 dolarów (^-^) Połączenia są prostsze niż utworzenie batlotu i tylko cztery połączenia Nowy batlot jest łatwy do wprowadzenia bezpośrednio z karty bez wprowadzania poleceń (^-^) Poza problemem lokalizacji instalacji, wadą jest to, że niemożliwe jest uzbrajanie, chyba że waga jest zwiększona i mierzone położenie? To przydatny element i zalecany (^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Zamówiony jako zastępstwo za jednego uszkodzonego w wypadku. Lepsza blokada w pomieszczeniu niż ublox

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    GPS działa bez problemu z iflight succex-e F4. Polecam w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Działa zgodnie z oczekiwaniami, podoba mi się fakt, że jest tak mały, ale oznacza to, że może to dłużej potrwać, używam oddzielnej mocy do zasilania GPS, dopóki nie mam namiaru, a następnie ug go na dziedziniec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Przesyłka zajęła trochę czasu. Łącznie 40 dni do otrzymania. (z tych 40 dni 10 dni przypadało na odprawę w lokalnej sieci pocztowej na Cyprze). W dobrym stanie. Zamówione z innymi częściami wielowirnikowymi. Wrócę, by kupić więcej. Bangood jest idealnym miejscem na zakupy dla dronów i części dronów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Ładne GPS dla dronów i samolotów! Używaj go w wielu dronach Szybki czas rozruchu, jeśli jest prawidłowo ustawiony w betalocie lub Inav

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Jeszcze nie testowałem, ale wygląda dobrze. Może najmniejszy moduł GPS, jaki można kupić. Dobra cena też.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    15 dniowa dostawa. Dobre opakowanie. Zamówiłam paczkę 3. Niższa cena i obejmuje kable opisane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Aktywowany powrót do domu w czasie betalotu i udało się znaleźć 8 satelitów na niebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 348
    • Ft8 719
    • Ft6 176
    • Ft7 489
    • Ft14 271
    • Ft6 062
    • Ft2 493
    • Ft37 046
    • Ft4 940
    • Ft44 962
    • Ft4 897
    • Ft191 254
    • Ft5 558
    • Ft4 279
    • Ft10 703
    • Ft11 120
    • Ft61 485
    • Ft4 940