Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3589)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(3589)
    • 5 Star(3503)
    • 4 Star(73)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2021

    Dotarł w 😀 czas dostawy, doskonałe usługi Banggod 😀👌. Teraz spróbuję je zainstalować na moich quadcopterach, nie powinno być problemu instalacji, ponieważ są one wyposażone w kable do połączenia z FC 😃

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Całkiem niesamowity moduł, poza małą anteną, łatwo było uzyskać 11-12 saturacji w pierwszym locie. Mocowanie w 3D było dostępne na czymś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Doskonały przybył w idealnym stanie i w krótkim czasie, będziemy teraz instalować na Diatone f4 LR, aby sprawdzić, czy to z tego, że GPS YouTube Porto4ever Filipe działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Dziękuję personelowi Banggod za szybkość wysyłania mojego zamówienia na 👍👍, moduł GPS, którego używam na quadcopter na dalekiego zasięgu i działa wspaniale. Teraz zainstaluję 😀 w samolocie. Nie mogę się doczekać, żeby spróbować nawet w tej konfiguracji 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Wired it up to my Omnibus F4 Pro V3. Works well, responsive, works with Arduplane firmware. Got signal lock very quickly.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Dobra jakość, próbowałem i działa idealnie, znalezienie satelitów nie zajmuje dużo czasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Bardzo mały i lekki, a nadal z bardzo dobrym odbiorem GPS. Szybki czas odzysku z powodu przechowywania danych z akumulatorem. Idealne dla małych modeli samolotów z usługami lokalizacji na pokładzie (takich jak czujniki położenia INAV lub GPS). Używam kilku z nich w quadcopterach i skrzydła INAV - świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Opakowanie mogło być lepsze. Ale wyglądają dobrze. Nie testowane. Wciąż czekam na planszę, aby przyjechać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Idealnie. Wielu twierdzi, że jest za mały, znalezienie satelitów zajmuje wieki. Zawsze mam 6-8 satelitów w kilka sekund podczas lotu 12-24. Poza tym, naprawdę umieściłem to w „nieprzyjaznym" miejscu, nie spodziewałem się, że zadziała. Super antena GPS, jest w moim 5„i teraz jest w moim 4" Copter.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Perfekt gps!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 439
    • Ft6 255
    • Ft5 370
    • Ft6 635
    • Ft5 686
    • Ft7 267
    • Ft9 479
    • Ft5 636
    • Ft43 142
    • Ft4 106
    • Ft50 225
    • Ft164 045
    • Ft27 815
    • Ft3 761
    • Ft28 444
    • Ft3 951
    • Ft5 870
    • Ft5 838