Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(363)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(363)
    • 5 Star(356)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2020

    Dostarczanie trochę długie 3 tygodnie, ale bez kontroli - więc to normalne! Poza tym produkty zgodne i dobra jakość powietrza. Pozostaje tylko testować! Dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Używam tego GPS od kilku miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolony. Pierwszy zimny początek był dość długi, kilka minut; wydawało się, że zawsze, ale na zewnątrz w pogodny dzień zajmuje to często tylko kilka sekund. Gorący start/reboot jest natychmiastowy. Nawet udaje mu się naprawić 3D w środku w deszczowy dzień w ciągu minuty, co jest ciężkim testem. Ciężko stwierdzić z mapy INAV, jak dokładne jest położenie, ale pokaże, w której części domu lub podwórka jestem. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dzięki Banggood, GPS i Compass tak dobrze działały, jeżdżąc wzdłuż plaży z Quad 9 calowym ciałem syma X8, mam nadzieję, że Banggood zawsze sprzedaje najlepsze produkty przed nami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Jeszcze nie testowałem. Zaktualizuję przegląd, kiedy to zrobię i coś znajdę. Dołączona jest z kablem, dodatkową obudową złączy (chyba pasującą do konfiguracji dyferencyjnej) i 3M lepką podkładką do montażu. Zobacz zdjęcia do porównania rozmiaru w BN-180

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Szybka dostawa, wygląda dobrze, teraz zainstaluj i spróbuj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Ładny GPS, nie testowany, waży około 13 g bez kabli, oczekiwał nieco lżejszy, ale to nie jest złe zbyt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobry GPS potrzebował 4 tygodnie, aby dotrzeć, będzie to normalne z tym, co się dzieje. Dziękuję, kupię jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Super GPS, 👌🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Beitian BN880Q GPS imtuvas. Supakuota gerai, greitas pristatymas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Świetnie działa z iNav. Jak na razie nie wykryto żadnych negatywnych cech

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,522
    • Ft7,456
    • Ft4,388
    • Ft4,702
    • Ft13,330
    • Ft19,141
    • Ft6,747
    • Ft19,266
    • Ft9,631
    • Ft22,684
    • Ft2,048
    • Ft5,809
    • Ft5,280
    • Ft3,757
    • Ft4,348
    • Ft5,902
    • Ft9,687
    • Ft2,110