Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(413)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(413)
    • 5 Star(405)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/11/2019

    Good. Not using same gyro chip (bd5883)as main bn880 but seems to work fine. antenna is also passive (less gain)not active like in bn880. good value for 11.50 usd but wouldnt worth more. thanks.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2019

    I have tested both modules, BN-880 and BN-880Q. Both work with Betaflight and INAV. I've had more satellites with the normal BN-880 but better precision with BN-880Q. Maybe this is because of some settings to do with U-Center but I have to figure out how. Both modules are setup by now directly through INAV with addition of GALILEO. Compass on BN-880Q is QMC5883 where it is HMC5883L on BN-880. Can't see any functional difference.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2019

    GPS unit with incorporated magnetometer (compass). Good quality equipment. Gets satellites quickly. Using it for my long range quad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Bardzo dobry sygnał i mały GPS.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2020

    Bardzo dobry GPS. Polecane przez INAV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Dostarczanie trochę długie 3 tygodnie, ale bez kontroli - więc to normalne! Poza tym produkty zgodne i dobra jakość powietrza. Pozostaje tylko testować! Dziękuję Bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2020

    Estetycznie dobra robota

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Naprawa sygnału satelit zajęło 10-15 sekund, bardzo rozsądne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Jak na razie to świetny produkt! Pracuję na moim quadzie w piwnicy, który jest całkowicie pod ziemią z dwoma piętrami domu nad nim. Udało mi się dostać 3D GPS nawet tam- i zamontować bezpośrednio do ramy! Rozmiar jest idealny i jak na razie działa świetnie! Absolutnie nie możesz pokonać tego za cenę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Szybka dostawa, wygląda dobrze, teraz zainstaluj i spróbuj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.59
    • US$18.59
    • US$19.99
    • US$92.99
    • US$15.12
    • US$12.64
    • US$27.59
    • US$18.64
    • US$16.99
    • US$46.16
    • US$13.99
    • US$13.99
    • US$47.99
    • US$12.43
    • US$10.34
    • US$6.99
    • US$5.99
    • US$351.99