Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(461)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(461)
    • 5 Star(444)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2020

    Bardzo dobry moduł GPS ogólnego przeznaczenia, powszechnie kompatybilny z NEO-M8N przez U-blox. Testowałem go za pomocą oprogramowania u-centr na PC (za pomocą adaptera UART-USB), który łapie satelity GPS (USA) oraz satelity GLONASS (Rosja) i emituje ten sam domyślny zestaw wiadomości NMEA co NEO- M8N (patrz pierwsze zdjęcie). Akceptuje komunikaty konfiguracyjne UBX i podaje tę samą wersję oprogramowania i sprzętu co NEO-M8N (patrz drugie zdjęcie, BN-220T jest po prawej stronie). Porównałem dokładność 3D fix, wydaje się być tak dobry jak oryginalny moduł u-blox, który jest dużo droższy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    To będzie moja pierwsza budowa z BN 220. Zbudowałem już quad z BN-880, ale później dowiedziałem się, że największą zaletą BN-880 nad BN-220 jest kompas, który jest praktycznie pusty na quadzie z powodu wielu zakłóceń silników (tak słyszałem). Dlatego zdecydowałem się zbudować następne z BN-220: lżejszy i tańszy od BN-880, wydaje się być dobrym posunięciem, ponieważ nie zamierzam stracić żadnej funkcji w quadcopter.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    To działa na 100% za każdym razem. Mój jest w moim sonicznym modelu 900mm z kontrolerem lotu F411.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2020

    Pakiet otrzymany w idealnym stanie, to samo dotyczy przedmiotu. Tak jak to opisano. Teraz muszę tylko jechać i przymierzyć. Gorąco polecam tego dostawcę. Czas przyjęcia był bardzo długi, ale to ze względu na organizacje kontroli anty-Covid-19.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2019

    220t is thicker ceramic antenna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Super poręczne na śmigłowcu! Wiele przydatnych funkcji. Mogę polecić, żeby mieć na każdym śmigłowcu. Meble są Mega łatwe. Różnica w stosunku do Bn220, ceramiczna antena jest dwa razy grubsza!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Spełnia swoją funkcję. Betaflay pokazuje współrzędne, prędkość i tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Mały dobry moduł GPS. Czasem długo trwa złapanie satelitów, ale nie mam na pokładzie osłony elektronicznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobra funkcja GPS Ratunek i zabezpieczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt jako opis, zajęło to dłużej niż oczekiwano, teraz pozostaje połączyć je z dronem i sprawdzić, czy działają prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$25.29
    • US$18.59
    • US$31.49
    • US$99.99
    • US$2.29
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$13.99
    • US$14.80
    • US$9.99
    • US$12.43
    • US$28.50
    • US$18.64
    • US$19.99
    • US$16.85
    • US$36.99