Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(400)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(400)
    • 5 Star(386)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    To będzie moja pierwsza budowa z BN 220. Zbudowałem już quad z BN-880, ale później dowiedziałem się, że największą zaletą BN-880 nad BN-220 jest kompas, który jest praktycznie pusty na quadzie z powodu wielu zakłóceń silników (tak słyszałem). Dlatego zdecydowałem się zbudować następne z BN-220: lżejszy i tańszy od BN-880, wydaje się być dobrym posunięciem, ponieważ nie zamierzam stracić żadnej funkcji w quadcopter.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Mały dobry moduł GPS. Czasem długo trwa złapanie satelitów, ale nie mam na pokładzie osłony elektronicznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt jako opis, zajęło to dłużej niż oczekiwano, teraz pozostaje połączyć je z dronem i sprawdzić, czy działają prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2020

    Miałem zamiar zamówić przez długi czas, ale przyszedł szybko, ogólnie jestem zadowolony z dostawy. Jakość modułu jest dobra, wszystko działa za pierwszym razem. Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Super poręczne na śmigłowcu! Wiele przydatnych funkcji. Mogę polecić, żeby mieć na każdym śmigłowcu. Meble są Mega łatwe. Różnica w stosunku do Bn220, ceramiczna antena jest dwa razy grubsza!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobra funkcja GPS Ratunek i zabezpieczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dobry 🇱🇰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Produkt zamówiony z europejskiego magazynu do dostarczenia w ciągu 5 dni przybył po prawie miesiącu. Największe kpiny dotarły niedziałające. Jak tylko podłączę go do drona, nie zostanie wykryty przez betalot i ogrzewa się jak piec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Spełnia swoją funkcję. Betaflay pokazuje współrzędne, prędkość i tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    To działa na 100% za każdym razem. Mój jest w moim sonicznym modelu 900mm z kontrolerem lotu F411.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,839
    • Ft11,875
    • Ft25,604
    • Ft9,499
    • Ft16,966
    • Ft20,332
    • Ft52,260
    • Ft7,803
    • Ft9,160
    • Ft6,106
    • Ft3,054
    • Ft6,448
    • Ft34,274
    • Ft22,056
    • Ft18,508
    • Ft36,020
    • Ft5,242
    • Ft6,106