Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(435)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(435)
    • 5 Star(420)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/11/2020

    To będzie moja pierwsza budowa z BN 220. Zbudowałem już quad z BN-880, ale później dowiedziałem się, że największą zaletą BN-880 nad BN-220 jest kompas, który jest praktycznie pusty na quadzie z powodu wielu zakłóceń silników (tak słyszałem). Dlatego zdecydowałem się zbudować następne z BN-220: lżejszy i tańszy od BN-880, wydaje się być dobrym posunięciem, ponieważ nie zamierzam stracić żadnej funkcji w quadcopter.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Mały dobry moduł GPS. Czasem długo trwa złapanie satelitów, ale nie mam na pokładzie osłony elektronicznej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Produkt jako opis, zajęło to dłużej niż oczekiwano, teraz pozostaje połączyć je z dronem i sprawdzić, czy działają prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Dobra funkcja GPS Ratunek i zabezpieczenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dobry 🇱🇰

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Produkt zamówiony z europejskiego magazynu do dostarczenia w ciągu 5 dni przybył po prawie miesiącu. Największe kpiny dotarły niedziałające. Jak tylko podłączę go do drona, nie zostanie wykryty przez betalot i ogrzewa się jak piec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Spełnia swoją funkcję. Betaflay pokazuje współrzędne, prędkość i tak dalej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Jak na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Dobra cena, mały lekki element

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Mikrowymiar, podoba mi się bardzo, w zasadzie wszystko teraz bardzo dobrze, aby sprawdzić jego wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft90 416
    • Ft3 629
    • Ft10 168
    • Ft7 988
    • Ft6 171
    • Ft8 350
    • Ft16 634
    • Ft11 256
    • Ft4 714
    • Ft21 068
    • Ft5 658
    • Ft15 558
    • Ft4 774
    • Ft4 356
    • Ft6 148
    • Ft43 587
    • Ft22 012
    • Ft17 068