Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2021

    Dostałem go w 10 dni, całość nie jest wgnieciona. Zainstalowany Windows 10pro, licencjonowany, z możliwością zainstalowania 11,, Do tej pory wszystko działa, działa cicho nie ogrzewa, zakup zadowolony.Dobry sprzedawca, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2021

    Sembra un buon prodotto con un processore potente. Arriva con Windows 10 aggiornato alla ultima release disponibile. È compatibile con Windows 11 (tutti i parametri sono ampiamente soddisfatti). Svitando 4 viti ho facilmente aggiunto un disco SSD da 2TB 2,5" e tramite VirtualBox lo utilizzo per far girare alcune macchine virtuali Linux e Windows. Spedizione tracciata con servizio di un secondo passaggio concordato se non si era in casa al primo. Nelle foto la RAM installata e il disco SSD che ho aggiunto facilmente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Powolna wysyłka, zamówiona 11 listopada, otrzymała styczeń 07. Urządzenie zgodnie z oczekiwaniami, system Windows 10 pro preinstalowany i aktywowany, łatwa aktualizacja do 11 pro, sprzęt w pełni zgodny. Wentylator przy niskim ładowaniu procesora bardzo cicho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Za tę cenę jest to bardzo zdolna mała maszyna. Oczywiście nie ma gier, ale każde inne codzienne zadanie jest bardzo płynne i nie ma problemów. Wymieniłem preinstalowany system Windows 10 na wersję rozdrobnioną, co znacznie przyspieszyło. Potem zainstalowałem Linix Mint, a teraz jest o wiele szybszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    Jak na razie, syn jest podekscytowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Dobry PC, 2x 4k hdmi połączenia dla ekranów, dostarczenie zajęło trochę, ale wtedy dostajesz stosunek jakości do ceny. Zobacz, że teraz kosztuje 370 € Miałem go za 280 € pod koniec grudnia. Nie bardzo rozumiem, skąd ta różnica cen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Arrivato w programie ANTIPO SUS, Konfezynecznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Dobry mini pc. Będzie mi służyć jako Nas, pomocnik domowy, serwer WWW itp....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2022

    5*

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Dopiero zacząłem go używać, jak dotąd doskonale!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$489.99
    • US$169.99
    • US$269.99
    • US$369.99
    • US$799.99
    • US$139.99
    • US$349.99
    • US$189.99
    • US$408.48