Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(131)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Przede wszystkim gratulacje za szybkość wysyłki w 16 dni przybył do Włoch. Komputer o minimalnych rozmiarach, ale ma wszystko, idealne do użytku domowego i nawigacji. Z pomocą zewnętrznego HD lub ssd można pokonać problem przechowywania. Użyłem zewnętrznego HD, pozostawiając wewnętrzną przestrzeń tylko dla programów. Jedyną wadą jest wentylator, który trzyma się częstotliwości i trochę hałaśliwy. W przeciwnym razie naprawdę zadowolony stał się głównym PC w domu, oczywiście żadnej gry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Doskonały produkt, robi wszystko, czego oczekiwałem. Potrzebowałem drugiego komputera Windowsa do operacji online i więcej. Szybkie bardzo małe rozmiary. Jedyny mankament, podczas użytkowania trochę bardziej intensywne procesora jest trochę hałaśliwy, jeśli kładzie się na biurku. Zamontowanie go za monitorem hałas jest znacznie zredukowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Świetne mini RS!!! Nie hałasuje, nie rozgrzewa się i ma dobrą wydajność i szybkość pracy. Zaskoczyła mnie jego szansa. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Γρήγορη παραλαβή παρά τη πανδημία. Μπράβο στο bangood!! Το beelink όπως πάντα άψογο! θα επανέλθω με πιο πολλές φωτογραφίες και κριτική!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Produkt długo zwlekał, aż dotarł do mnie w Arabii Saudyjskiej, ale dotarł w doskonałym stanie. I naprawdę warto go kupić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Dobry produkt! Ale dźwięk wentylatora jest za głośny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Super, szybka dostawa 4 dni,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2020

    Przybył mniej więcej niż w czasach. Produkt wygląda dobrej jakości, lekko hałaśliwy wentylator, ale w normalnym użytkowaniu domowym prawie nieistotny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    THE CONDITION OF THE PACKAGE IS UNACCEPTABLE 253 EUROS jQuery111307238718782368876_1623226699056???????????????????

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Działaj dobrze i szybko, ale tak, wentylator jest głośny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft85 202
    • Ft60 858
    • Ft39 557
    • Ft6 692
    • Ft7 605
    • Ft11 043
    • Ft10 708
    • Ft4 349
    • Ft11 713
    • Ft9 704
    • Ft23 124
    • Ft12 778
    • Ft20 751
    • Ft13 691
    • Ft28 297
    • Ft18 255
    • Ft10 952
    • Ft60 858