Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(147)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(147)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Używam go z Kodi 18.9) i działa bardzo stabilnie i szybko. 4k HDR Atmos DTS:X Auro3D CoreElec na wózku SD dostarczany z pudełkiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Bardzo szybka dostawa. Jestem bardzo imponujący z tym pudełkiem!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Działa bardzo dobrze. Podoba mi się pilot.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Szybka dostawa i w porządku

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Nie trzeba opisywać wydajności i jakości produktu. Jeśli chcesz naprawdę potężne urządzenie, upewnij się, że je kupisz. Jest z 8 GB karty SD. Myślę, że to dla Netflixa

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2020

    Jest to najlepszy Tv Box jaki jest do tej pory bez liczenia Nvidia, jest to pięć powodów, dla których polecam ten potężny Tv Box: Skrzynia metalowa i dobre termiczne Port RS232 i 4x USB 3.0 Hi-Fi bez strat S922X-H przy mocy 2,2GHz Muchomouse z mikrofonem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Produkt zdecydowanie polecam do wydajności produktu. Wziąłem to na drugie. Jeden dla mojego brata i jeden dla mnie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Dostawa dotarła przed spodziewaną datą, solidnie zapakowana, podstawowe rzeczy na TV Box testowane i działa na razie, kontakt między sprzedającym i kupującym doskonały, do następnej współpracy Powitanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2020

    Lepiej jest dostać pilota qwerty, ponieważ pilot do odtwarzania powietrza wydaje się trochę nużący do sterowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 348
    • Ft19 824
    • Ft7 630
    • Ft6 540
    • Ft16 850
    • Ft16 520
    • Ft14 117
    • Ft6 540
    • Ft12 974
    • Ft49 566
    • Ft23 790
    • Ft14 207
    • Ft9 498
    • Ft9 911
    • Ft18 833
    • Ft12 554
    • Ft33 704
    • Ft141 104