Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/03/2021

    Świetny produkt. Opakowanie jak i zawartość były w bardzo dobrym stanie. Jest to bardzo dobre rozwiązanie dla każdego, kto chce dobre pudełko telewizyjne w domu, aby oglądać wszystkie filmy, seriale i wszystkie programy telewizyjne. Jeszcze raz dzięki Banggood za doskonałą obsługę zapewnia.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Emulator nie uruchomił się, nawet jeśli włożyłem microSD zawierający Emulec4.0 do GTKING i włączyłem. Jednak, trzymając reset z tyłu jednostki głównej, złącze adaptera AC jest wstawiane i wstawiane ON, a reset jest uwalniany więcej niż 10 razy, a emulator można uruchomić. Ponieważ z tyłu głównego korpusu nie ma otworu rozpraszającego ciepło, główny korpus robi się trochę gorąco, więc podczas grania w gry, jest umieszczony na podstawie z wentylatorem rozpraszającym ciepło dla notebooka PC.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dostałem go w 13 dni. To świetne urządzenie. Podatek celny boli.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Very good tv box

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    To świetny bokser. Jest wart swoich pieniędzy. 9/5 wysłali mi ją i 31/5 dostałem ją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Max Performance, Król Jakości i Prędkości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Mistrz wydajności, poprawiona edycja przynosi jeszcze lepszą szybkość i gładkość. Wifi silniejsze niż wcześniej. Świetna jakość. Zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Ładne urządzenie z podwójnym systemem operacyjnym jest używane do profesjonalnego użytku normalni użytkownicy mogą preferować tańsze urządzenia Urządzenie nadchodzi puste programy apk wysłało corelec zainstalowaną 16mb micro sd karty obok urządzenia, które musisz ustawić Podoba mi się, a na YouTube są filmy, które zostały szczegółowo opisane o urządzeniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    ürün çok iyi. Direck mail olarak almama rağmen kargo çok gecikti. gecikmesinin nedeni kargo firması deposunda çok uzun süre bekletti. normal aldığım başka bir şey daha çabuk gelmişti.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Moja druga skrzynka z Androidem Beelink, jakość premium, „potwor" mocy, gra wszystko!!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft69 670
    • Ft19 861
    • Ft21 185
    • Ft14 895
    • Ft16 550
    • Ft14 233
    • Ft26 482
    • Ft45 882
    • Ft15 888
    • Ft15 226
    • Ft12 998
    • Ft37 086
    • Ft16 682
    • Ft13 901
    • Ft20 073
    • Ft26 267
    • Ft24 496
    • Ft29 793