Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Beelink Gk55 jest dobry mini. Po uruchomieniu systemu pobieram aktualizację języka polskiego. Chcę mieć tylko wsparcie M.2 nvme. Ma m.2 tylko dlatego nie można używać szybszego ssd na PCI Express. Teraz działa z pełnym HD TV i muszę przetestować mój większy telewizor 4k. Przetestuję obsługę 4K 60hz przez HDMI. Posiada 2 USB 2.0, więc używam myszki i klawiatury i kamerki internetowej na przednim USB 3.0. Ostatnie USB będzie używane dla zewnętrznego ssd lub pendrive. Urządzenie jest prawie ciche. Kiedy zostanie zamontowany w TV, to powinno być dla mnie bezgłośne. Muszę tylko dostroić ten oryginalny talerz do Vesa Mount i będzie dobrze. Bezcłowy kurs z powodu linii priorytetowej. Kupię inny w przyszłości na pewno, ale z nvme ssd i wyświetlacz port czy coś.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Testowałem ten mini komputer zaledwie kilka dni i na razie jestem bardzo zadowolony. Komputer działa szybko i płynnie. Dostawa była bardzo szybka i cena była dobra. Dzięki Banggod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Przyjechał wczoraj po południu, spędził wieczór instalując oprogramowanie i dodatkowe 1Tb SSD. Tak, wentylator obraca się około 2900rpm pod 100% obciążeniem podczas testu z Prime, ale nawet to nie czyni go głośnym. Jako inżynier elektronik, projekt wydaje się dobrze zoptymalizowany, aby system był chłodny. Spodziewaj się, że procesor będzie krążył wokół 45oC podczas wykonywania zadań ogólnych, takich jak przeglądanie lub oglądanie wideo przy maksymalnym obciążeniu to maksymalnie 65oC. Mam jeszcze test, ale mam nadzieję, że znajdę wszystkie sterowniki dla Linuksa, jak BIOS ułatwia start z obu Napęd wewnętrzny (M.2 lub SSD) tylko z naciśnięciem 'F7' jako butów komputerowych. Fantastyczna wartość dla komputera poziomu wejścia. Chciałbym, żeby BeeLink zaoferował to jako bez wentylatora dla środowiska przemysłowego

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Pakiet był idealny, więc pudełko pozostaje nietknięte. Otworzyłem paczkę i podłączyłem ją natychmiast z moim 24'owym monitorem FullHD. Windows 10 jest preinstalowany, ale masz możliwość wyboru języka itp. Filmy Full HD i przeglądanie stron internetowych działają dobrze z tym produktem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Zakupiony 12 grudnia i otrzymany 6 stycznia (25 dni), szybka wysyłka. Bardzo dobra jakość wyboru (99 dolarów). Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Działa dobrze. Wszystko zgodnie z opisem. Win 10 pro zainstalowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Produkt jest bardzo dobry. Polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Excellent mini pc, i'm very happy because it was exactly what i wanted!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Działa bezbłędnie z proxmox 😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Mini-komputer z wielkim potencjałem! Szybko i cicho! Przybył bezpiecznie, szybko i w bardzo pięknym opakowaniu! Bardzo go polecam. W tej cenie jest niepokonany!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 933
    • Ft9 155
    • Ft13 695
    • Ft12 102
    • Ft12 739
    • Ft18 155
    • Ft14 650
    • Ft7 642
    • Ft32 490
    • Ft11 774