Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(14)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/10/2021

    Mini PC przybyło w dobrym stanie. Waga opakowania ok.Nie zawiera czytnika kart micro sd gk55. Inne sprawdzone opcje i sprzęt (win10, Lan, port USB2.0) dobra praca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo dobre i szybkie mini pc. Świetnie sprawdza się w biurze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Produit de qualité, première utilisation environ 2h (création compte, mise à jour, internet et traitement de texte) le produit n à pas chauffé et est même resté froid. super tarif environ 170 avec livraison et garantie franchement rien à redire, c’est parfait. merci au vendeur et au site Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Bardzo dobre urządzenie, jestem zaskoczony. Świetny stosunek jakości do ceny. Będę dalej robił zakupy w Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Ok👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Doskonały mały mini PC i wysyłka jest bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Po dość długim oczekiwaniu, zamówiłem go 14 lutego, a dotarł 12 marca, w końcu tutaj i wygląda dobrze! Muszę powiedzieć, że opakowanie jest doskonałe - ładny mały komputer i działa dobrze... Łatwo i pomyślnie zainstalowano Ubuntu Desktop 20.04 LTS na nim, i jestem szczęśliwy człowiek, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • kthVIP3
    FR
    28/01/2021

    Produkt pasuje do opisu. RAM to LPDDR4. SSD bez nazwy, z pamięcią 3D Micron TLC. Płyn Windows 10. Instalacja Debian Linux działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Przyszło w 20 dni i jest dokładnie to, czego się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonały produkt. Bardzo przydatny, mały rozmiar, ale wystarczająco silny. Odtwarzanie wideo H265 4K/60 potwierdzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$639.99
    • US$459.99
    • US$659.99
    • US$329.99
    • US$329.99
    • US$559.99
    • US$179.99
    • US$169.99
    • US$499.99
    • US$269.99
    • US$359.99
    • US$439.99
    • US$9.99
    • US$439.99
    • US$209.99
    • US$169.99
    • US$129.99
    • US$24.99