Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2019

    Praktikus közdarab a régi fej és az új markolat közé. Így nem kell venni új mosófejeket ha a régi még nem ment tönkre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Świetny jak adapter pomiędzy moim wężem oczyszczającym Nilfisk/Alto i Kärcher K4 Premium. Użyłem taśmy elektrycznej na oprawie węża, żeby pozbyć się gry pomiędzy wężem (cieńszym) a adapterem. Działa w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    To jest właściwy rozkaz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Świetny sprzęt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Zgodnie z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Ten czas dostarczony w czasie dostawy, po tym jak został stracony w poprzednim zamówieniu. Pakowanie było bardzo niechlujne: cienka plastikowa torba zawierająca zgniecioną „literę towarową". Dla reszty dobry produkt, dobrze wykończone i świetnie pasuje. Bądź z tego zadowolony!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2019

    Converter works fine. Now I can use equipment from Parkside and other brands with my Kärcher pressure washer. Very fast shipping. Everything o.k. Thanks a lot. Will buy again.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2019

    I can now use my accessories from my old Draper pressure washer with my new Karcher K5. This fits perfectly and doesn't leak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2020

    Bardzo zadowolony z jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 524
    • Ft7 756
    • Ft5 286
    • Ft4 229
    • Ft5 991
    • Ft3 170
    • Ft3 875
    • Ft2 440
    • Ft4 211
    • Ft2 464
    • Ft7 020
    • Ft7 631
    • Ft2 464
    • Ft8 559
    • Ft6 104
    • Ft7 756
    • Ft2 818
    • Ft6 345