Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4584)
  • Obrazy
  • Wideo(16)
  • All Star
    • All Star(4584)
    • 5 Star(4398)
    • 4 Star(151)
    • 3 Star(18)
    • 2 Star(9)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Kupowałem już te testery napięcia i są świetne. Daje ci znać, ile mocy masz w bateriach. Bardzo ci pomaga, żebyś nie pozwalał swoim akumulatorom na obniżenie mocy, bo to nie jest dobre dla naszych baterii. Mierniki napięcia są. Naprawdę łatwe w użyciu. Dziękuję Banggood team fantastyczny produkt (A1).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Jeż nie działa prawidłowo, ale ten bardzo głośny kazał mi napełnić go gorącym klejem, żeby go uciszyć, ale jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Całkiem wygodnie widzieć stan wielokomórkowych baterii lipowych, używam go do dronów FPV. Jedyne, co go uderzyłem to sygnał, który robi, kiedy podłączasz akumulator, to zakrywam go w dłoni, który jest mały, można zamknąć pięść dobrze, aby stłumić dźwięk, bo kiedy sprawdzasz 6 lub 10 baterii jest to dość irytujące.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Świetny mały kontroler napięcia. Brzęczyk też jest mega głośny. Używam go głównie do sprawdzania baterii 1s, ponieważ nie wymaga innego źródła zasilania do działania. Jest bardzo mały, więc trzymam go w torbie na baterie. Odczyt napięcia jest dokładny i niezawodny. Niestety, ze względu na to, jak działa wyświetlacz, nie mogę uzyskać dobrego obrazu, ponieważ stale miga w segmentach. To nie wygląda tak na żywo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    не перевіряв так як дрон з батареями застряв на митниці ;(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobra, niezastąpiony nie miałem go i byłem zagubiony, teraz zawsze będę wiedział, jak to jest w każdej komórce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Wspaniały mały tester! Testowane z 1 i 2 s jak na razie! [ostrzeżenie: na dwójce sygnał prawie rozwalił mi uszy! Super głośno w moim] Małe, lekkie i skuteczne, aby szybko sprawdzić ładunek przed lub po locie! Kupisz jeszcze raz, jeśli ten się kiedyś złamie! 10/10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Brzęczyk napięcia używany w helikopterze RC. Świetny do sygnałów niskiego napięcia akumulatora, dźwięk, który wydaje dla ostrzeżenia jest bardzo głośny, więc świetnie nadaje się do swojego celu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Ekstremalny tester baterii, niezbędny dla wszystkiego, aby wiedzieć, jak komórki lipomierze są używane na przykład we wszystkich aspektach kontroli radiowej. Mam mało czasu, by wysłać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Jest idealny, podoba mi się ten mały tester dźwięku z 1S do 8S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 039
    • Ft4 498
    • Ft2 768
    • Ft4 795
    • Ft8 993
    • Ft5 994
    • Ft5 694
    • Ft4 153
    • Ft11 326
    • Ft2 768
    • Ft10 387
    • Ft35 681
    • Ft10 387
    • Ft23 686
    • Ft20 088
    • Ft23 686
    • Ft11 323
    • Ft14 195