Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2022

    Z wyglądu, wszystko jest w porządku, dostawa jest bardzo szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    Jakość pakowania jest dobra. Niezły produkt, dzięki Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Otrzymane, małe urządzenie, ale wymaga wysokiego prądu do pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Początkowo byłem tym bardzo rozczarowany - dopóki nie zdałem sobie sprawy, że mój kabel akumulatora jest za długi! Zmniejszono długość baterii około 400mm i teraz działa fantastycznie! Mimo, że użyłem bardzo ciężkiego kabla, był za długi i spadł za duże napięcie. Jest to teraz doskonały produkt i wysoce zalecane - dzięki, Banggood!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Zamówiłam maszynę do spawania baterii Punta 11.04.2022. Otrzymałem ją 11 dni później w Turcji. Siódemka i ósemka. On ma świetny wynik na poziomie. Bardzo mi miło, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Dobra jakość, ale nie mogę dać wystarczająco dużo mocy, aby wykonać spawanie na baterii 1130518707919178_1650507974 Może zrobiłem coś nie tak?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Przyjęłam go w dobrym stanie. Zmontowałem go i wygląda ok. Próbowałem z zasilaczem PC, ale jest w nim ochrona OC, a tym samym nie jest możliwe spawanie. Życzę szczęścia z baterią...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2022

    https://www.banggood.com/Battery-Energy-Storage-Spot-Welding-Machine-with-Shell-DIY-Portable-Small-PCB-Circuit-Board-Welding-Equipment-Spot-Welders-Pen-for-18650-p-1918719.html

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Działa idealnie i nadaje się do profesjonalnego użytku. Ale potrzebuje silnego akumulatora, takiego jak akumulator samochodowy lub elektryczny rower. Mükemmel çal ışıyor, d üçlü bir akü d ý profesyonel işler yapılabilir.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    23 dni do Grecji z Chin.Pakiet przyszedł w dobrym stanie i moduł działa ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you