Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(162)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(162)
    • 5 Star(143)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2021

    Fast shipping. Very practical.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Łatwość montażu i funkcjonalności. Teraz zobaczymy, czy przetrwa próbę czasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2020

    Dostarczone do Szwajcarii w 5 tygodni. Skrzynka była mocno uszkodzona i nie miała zbyt dużej ochrony, a jednak przedmioty były prawie nieuszkodzone. Prawie, bo podejrzewam, że mocowanie ścian i naklejka były zdeformowane podczas porodu. Ogólne myśli: 1. Służy do tego jako showhead mocujący na kranie i nie ma zauważalnych wad funkcjonalnych. 2. Wykonany jest z tworzywa sztucznego, a więc lekki i wygodny w dotyku niezależnie od temperatury wody, ale mało prawdopodobne okaże się trwałe. 3. Instalacja jest bardzo łatwa, zajęło mniej niż 5 minut. 4. Rzeczywista użyteczna długość rurki jest bliżej 1 m, 1,5m to teoretyczna użyteczna długość, jeśli rura byłaby całkowicie rozciągliwa. (które nie jest w żadnej bezpiecznej lub wygodnej sile przyciągania). 5. Mocowanie ścienne używa lepkiego podkładki do mocowania do ściany. Jest świetny dla łatwości instalacji, ale ta podkładka w moim przypadku została uszkodzona podczas dostawy i nie trzyma się całkowicie ściany. Zdobycie podobnego podkładki w lokalnym sklepie okazało się nie do rozwiązania. 6. Część filtra nie ma różnicy w zawartości wody chemicznej. Zbadałem PH i zawartość wapnia, bez zauważalnej różnicy. Z drugiej strony, komora pozwala na zastąpienie bezużytecznych skał węglem aktywnym, co z pewnością będzie miało bardziej znaczący efekt. 7. Prysznic jest zaskakująco dobry pod względem wielkości otworów i wynikającej z nich wody. To rzeczywiście zapewnia miły przepływ i prawdopodobnie oszczędza wodę. Z drugiej strony, nie jest pewne, jak te małe dziurki będą działać na dłuższym biegu pod silnie kalcynowaną wodą Zürich. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dobry przedmiot w rozsądnej cenie, który jest świetnym zakupem, jeśli gotowy do pracy i zainwestować czas, aby naprawić kilka wad cięcia kosztów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2020

    Bardzo ładny produkt Używam go w kuchni Prąd wydobywający się z kranu nie jest gładki i wychodzi trochę zaburzony Ale ogólnie jednakowy i dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Wysłano go w dobrym stanie, ale brakuje jednej podstawowej rzeczy, którą jest samiec, który przechodzi z miksera do stawu systemu, jak widać na zdjęciu, więc jest bezużyteczny i niestandardowy, którego nie mogłem znaleźć w żadnych sklepach z kanalizacją

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2020

    Banggood jest zawsze tym, czego potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2020

    Wygląda i działa zgodnie z oczekiwaniami. Jedynym minusem jest to, że dziura w dywerserze jest bardzo mała (pomyśl o ~4mm), co oznacza, że jeśli jesteś przyzwyczajony do bogatego, gęstego przepływu wody, zapomnij o tym. Działa, ale znacznie obniża ciśnienie/ilość wody, która przechodzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Akcesoria do łazienki, bardzo skuteczne i funkcjonalne. Doskonały, łatwy montaż, jest to wtyczka i gra Idealnie, funciona muy bien, súper pratico.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2020

    Pudełko było zdeformowane, ale zawartość wyszła nietknięta. Bardzo mi się podoba. Łatwo je założyć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Naprawdę świetny produkt, bardzo przydatny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$9.23
    • US$24.24
    • US$36.74
    • US$32.33
    • US$20.78
    • US$17.31
    • US$29.99
    • US$15.00
    • US$30.02
    • US$6.92
    • US$33.17
    • US$8.11
    • US$286.43
    • US$19.62
    • US$19.62
    • US$114.99
    • US$299.99