Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(201)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(201)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Produto veio correto, na embalagem lacrada, caixa em perfeitas condições. Testei os fones e são muito bons, som bem consistente e suave, o touch também funcionou muito bem. Recomendo o fone para quem gosta desse estilo tipo iPhone, não tem isolamento de ruído então da pra saber o que está acontecendo ao seu redor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Jakość dźwięku i materiału jest bardzo dobra, pasuje super dobrze do ucha, ledy wskazują na akumulator i to jest bardzo przydatne, że... Świetny telefon, przy okazji. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Łatwy do pary, dobra jakość ogólnie obudowa ładowania wygląda krucho, dobra ergonomia i ogólna jakość dźwięku. Stosunek jakości cen dość zadowalający

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Fantastyczne słuchawki douszne, czysty dźwięk i świetny bas, łatwy w użyciu, produkty bazowe są bezpieczne w dobrej cenie. Dostarczone w zaledwie 3 dni z Hiszpanii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Świetny produkt, hj właśnie go otrzymał i jestem pod wrażeniem jakości, wielu funkcji zainteresowania, a łamanie z moich 2 godzin ciągłego użytkowania było nadal na 70%! Nic się nie domaga, można kupić bez strachu! Jednak, niestety nie zostanę z nim, to będzie prezent świąteczny mojego brata, dobrze przewidziany, kiedy zobaczył, że jest szczęśliwy z życia KK, kiedy ładowałem telefon już dawno temu! Zamówiłam już kolejny zestaw słuchawkowy dla siebie, gratulacje Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Świetna jakość budowy, nieskazitelne wykończenie, przyszedł w porządku, wszystkie akcesoria, a następnie będę testować i umieszczać moje wrażenia. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Mam produkt w najlepszym wypadku, doskonałe opakowanie, super fajne słuchawki i piękne

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Jedna z najlepszych słuchawek kosztowych korzyści, nie trwało długo, aby dotrzeć, ciężkie i ostre są dobrze wyważone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Bardzo dobry przynajmniej pierwszego dnia zobaczymy w następnym, poszedł z nim na siłownię i całkowicie odizolował dźwięk zewnętrzny. Opakowanie jest idealne; Niecały miesiąc do przyjazdu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Do codziennego użytku jest PERFECT! Nauka Apple! Nie mam zbyt wielu kryteriów audio, a moje użycie jest bardzo umiarkowane. Jeśli chodzi o cenę, jest to bez wątpienia najlepszy i najbardziej stylowy telefon można kupić, nie żałowałem go wcale. To co mi się nie podobało... Jego ślad jest dość dziwny i wydaje się być delikatny (nawet tani plastik), więc muzyka nie jest tak praktyczna, dopóki nie podejmiesz precyzyjnego triku, aby umieścić oba dotyki i się nie stresujesz. Jest również dość nudne, aby nie zwiększyć lub zmniejszyć głośność w samym telefonie, przeszkadza mi trochę pq czasami telefon komórkowy nie jest blisko. Ah, kolejny plus jest to, że odległość, którą osiąga jest bardzo dobra, można zostawić go na stole w salonie i iść myć jego naczynia w ciszy (jeśli twój dom jest mały z moim), to świetnie, aby nie mieć żadnych kabli wiszących i mokrych kkkk Co do dostawy, widział to, AVE MARIA. Wydawało się, że rok się kończy, a on nie przyjdzie... Ale, tak czy inaczej, przyszło, radość i zabawa. Wesołych Świąt i Nowego Roku dla was, którzy tu czytacie. Kisses, śledź mnie tam na Instagramie, jeśli to możliwe @allanvyctor <3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 695
    • Ft8 458
    • Ft6 368
    • Ft8 279
    • Ft19 865
    • Ft4 412
    • Ft12 102
    • Ft1 590
    • Ft1 590
    • Ft9 554
    • Ft6 878
    • Ft9 194
    • Ft3 182
    • Ft5 148
    • Ft7 324
    • Ft14 714
    • Ft4 138
    • Ft200 689