Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(259)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(259)
    • 5 Star(244)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2020

    Produkt dotarł w terminie, zajęło 16 dni, aby dotrzeć do São José do Rio SP.Produkty wysokiej jakości 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Pozycja jak w reklamie. Szybsza wysyłka niż oczekiwano. Zamówienie z chińskiej wysyłki z Luksemburga

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Szybkość i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Podstawowe urządzenie w połączeniach dla różnych urządzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2018

    This one is a nice adapter with good quality build. The transfer speed is quite fast. You can attach any HDD to this adapter or any USB pen drive. It will work flawlessly. Go for it. Nice product. I bought it for my HUAWEI NOTEBOOK X, which has only type C ports, so you always need a sleek adapter which you can put in the pocket easily.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Bardzo mały adapter z USB-C na USB. Idealny do Maca, iPada po 2018 roku i do telefonu z gniazdem USB-C. W przypadku Macbooka jest to lepsze rozwiązanie, niż wpięcie do portu USB-C hubu USB, który z powodu naprężeń grozi nawet wyłamaniem portu USB-C w Macbooku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Element działa dobrze, ale „kapsułka" po stronie żeńskiej jest krótka, pozostawiając część usb samca poza nią. Sprawdź obrazy, żeby lepiej zrozumieć, co mam na myśli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Działa bardzo dobrze przy transferze danych do telefonu komórkowego, tabletu itp. Nie ma taniego plastiku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2018

    Product as described, good looking and good quality. VFM and very portable. I ordered to two: one for my external hard disk, one to always carry with my laptop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft3 307
    • Ft4 412
    • Ft6 049
    • Ft5 514
    • Ft7 722
    • Ft6 368
    • Ft7 722
    • Ft2 940
    • Ft3 307
    • Ft3 676
    • Ft4 412
    • Ft4 412
    • Ft7 642
    • Ft11 783
    • Ft14 013
    • Ft15 925
    • Ft5 514