Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(263)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(263)
    • 5 Star(248)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2021

    Bardzo dobry adapter (bardzo dobry adapter)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2018

    This one is a nice adapter with good quality build. The transfer speed is quite fast. You can attach any HDD to this adapter or any USB pen drive. It will work flawlessly. Go for it. Nice product. I bought it for my HUAWEI NOTEBOOK X, which has only type C ports, so you always need a sleek adapter which you can put in the pocket easily.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2020

    Bardzo mały adapter z USB-C na USB. Idealny do Maca, iPada po 2018 roku i do telefonu z gniazdem USB-C. W przypadku Macbooka jest to lepsze rozwiązanie, niż wpięcie do portu USB-C hubu USB, który z powodu naprężeń grozi nawet wyłamaniem portu USB-C w Macbooku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Element działa dobrze, ale „kapsułka" po stronie żeńskiej jest krótka, pozostawiając część usb samca poza nią. Sprawdź obrazy, żeby lepiej zrozumieć, co mam na myśli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2020

    Działa bardzo dobrze przy transferze danych do telefonu komórkowego, tabletu itp. Nie ma taniego plastiku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2018

    Product as described, good looking and good quality. VFM and very portable. I ordered to two: one for my external hard disk, one to always carry with my laptop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2018

    Gostei bastante desse acessório pela qualidade e funcionalidade que tem, além de ser bem bonito! Super recomendo para quem precisa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2018

    Good quality and same as the pictures in product page. Cute and lovely. Fast shipping. Worth the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Wydaje się trochę tania jakość. Za cenę nie można narzekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    One of the two had worse contact.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.54
    • US$14.49
    • US$10.38
    • US$44.99
    • US$9.23
    • US$37.99
    • US$11.99
    • US$2.49
    • US$16.23
    • US$9.99
    • US$15.99
    • US$17.24
    • US$14.85
    • US$24.24
    • US$31.17
    • US$11.54
    • US$18.47
    • US$13.99