Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(51)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Dobra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    bardzo przyjemny w dotyku i wzroku, dobrze działa w ciemności

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Bardzo dobry dźwięk, doskonała cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Paczka jest trochę uszkodzona, ale światła działają i są w porządku. Jakość jest dobra. Taśma trzyma się dobrze. Jak na razie satysfakcja. Wersja angielska: Dobry dzień. Przesyłka była kilka mil, ale paczka jest idealna i dobra. Duch jest dobry. Największa tapperka wygląda dobrze. Jak na razie tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Więc w tym czasie, tak jak poprzedni, musiałem pójść po paczkę na drugi koniec miasta. Odległość do miejsca, w którym dali mi paczkę wynosi około 20 km. Naprawdę mnie to niepokoi i nie akceptuję tego jako normalnej sytuacji. Używasz dystrybutora, który żąda dodatkowych kosztów, aby dostarczyć paczkę na mój adres, który określiłem przy zakupie. Wasz dystrybutor żądał dodatkowych 7 dolarów. A jeśli nie skorzystasz z jego usług, to wysyłają paczkę daleko od adresu 20 km. To zdarzyło się już dwa razy, gdy kupujesz od ciebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Bardzo dobry produkt i naprawdę niesamowity sklep. Otrzymałem ten produkt w niecałe dwa tygodnie. Proszę zauważyć, zamówiłem parę takich i jedno pudełko było przyjemne, więc poskarżyłem się, a nowe zostało wysłane natychmiast i przybyło bardzo szybko. Mam trzy zamówienia z tej strony w ostatnim miesiącu i wszystkie produkty przybyły, podczas gdy wciąż czekam na kilka spotkań z innych sklepów dokonane w dzień singli (2 miesiące temu). Naprawdę pod wrażeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Nagyon praktikus, a mozgásérzékelő tökéletesen működik, aksija jól bírja, a megadott időn belül megérkezett. USB-A to USB-C kábel van a dobozban, viszont a töltő nem jár hozzá, de ezt nem is ígéri. Ajánlott vétel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    не обьединяйте пожалуйста несколько заказов в одну посылку,так как приходится платить пошлину, больше не буду покупать

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Przybył dziś rano i jest oczywiste, że jest to element jakości, od upadku i budowy przedmiotu. Pracowite ładowanie, ale sprawdzone i pod wrażeniem, zwłaszcza mocowanie magnetyczne, pozwalające na szybkie usunięcie do ładowania. Świetny przedmiot, w świetnej cenie, i w pełni polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,231
    • Ft1,231
    • Ft4,069
    • Ft2,332
    • Ft6,167
    • Ft3,974
    • Ft2,373
    • Ft7,401
    • Ft7,803
    • Ft14,251