Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/08/2021

    מאוורר טוב מאוד לילדים מאחור,ניתק ולכן כייף ךהם לשחק.עמיד,נפל כבר כמה פעמים ועדיין עובד מחזיק הרבה זמן. אקנה עוד גם לאימא שלי very good fan for this price.good for the children in the back sit. durable and resist the occasional falls. I will buy another for my mother's car ventilatore molto buono. piace ai bambini che stanno nel dietro della macchina. resistente alle cadute occasionale. comprerò un altro per la mamma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Cóż, dotarło, więc nie znałem parametrów. Byłem dość zaskoczony, gdy okazało się, że jest w nim bateria, więc działa na posiadacza / zasilania. Pomysł jest fajny, bo nadal jeździ, gdy samochód jest wyłączony. Ponieważ takie rzeczy są praktycznie podłączone do miejsca, w którym zasilacz jest przerwany po wyjęciu zapłonu, tak aby nie wyczerpać baterii, jest to przydatne, ponieważ działa nawet wtedy, gdy stoi. W zamian, musisz zwrócić uwagę, aby wyłączyć go, jeśli jesteś sam, ponieważ nie wiem, jaki pakiet baterii jest w nim: czy to chroni wbudowaną baterię lub napędy, dopóki ostatni elektron nie zostanie wyciśnięty, i to wszystko. Przydatne są również dwa biegi. Powiedzmy, że w dzisiejszych klimatyzowanych samochodach może to być nawet wątpliwe, ale dzięki mocy akumulatora, to pomaga, gdy silnik nie działa, a klimat jest taki. Jest cicho nawet na wyższym poziomie. Można go regulować w niektórych kątach, choć jest to nieco ograniczone przez siedzenie i zagłówek. Magnes zaciskowy wydaje się być wystarczająco silny, aby utrzymać jego ciężar jeszcze większy. Połączenie z zagłówkiem jest masywne, ciasne, gumowe, dzięki czemu nie drapie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    To moja pierwsza wygrana w wersji darmowej. Przybyl szary wiatrak. W samym zestawie wentylator, kołyska (podstawa, gdzie jest podłączony kabel), drut, naklejka i karton reklamowy. Wentylator jest wystarczająco duży, aby uzyskać dobry przepływ powietrza. Niepozorny przycisk zasilania znajduje się z tyłu obudowy. Istnieją trzy tryby pracy. Pierwszy nie jest silny, drugi jest silny, a trzeci tryb jest wyłączony. Tryby są aktywowane według siebie. Wbudowana bateria pozwala na używanie wentylatora przez pewien czas bez zasilania lub jako przenośnego. Wentylator jest przymocowany do przęsła magnetycznego. Magnes jest silny, więc nie odpada na wybojach drogi. Kołyskę można przymocować tylko do prowadnicy zagłówka. Jeśli mówimy o użyciu jako przenośny wentylator, można spróbować naprawić kołyskę do selfie kij. Ale kij powinien być używany jako statyw. Następnie możesz położyć go na stole lub innej powierzchni i skierować na siebie lub dziecko. Oczywiście, najlepszy sposób korzystania w lecie, ale teraz mamy zimę i temperatura wynosi -20. Ale nawet o tej porze roku, ten wentylator jest przydatny! Można go wykorzystać do szybszego ogrzania atmosfery w kabinie, mieszając zimne i ogrzewane powietrze wewnątrz maszyny. Jest to szczególnie przydatne w minibusach i furgonetkach, gdzie znajduje się duże wnętrze, a piec jest jednym z nich. Rozmawialiśmy o zaletach tego urządzenia, czas przejść do wad. W zasadzie, jest sam. I jest to mikro usb. To trochę dziwne widzieć ten łącznik. Większość urządzeń przełączyła się już na USB typu c. Z mojego punktu widzenia, ten szary nie jest najlepszym kolorem. - To jest to, to jest to. Zdecydowanie mogę polecić to urządzenie do zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    .... Bardzo szybka dostawa z Chin. .... piękna fanka samochodów, i to nie tylko... .... Elektromagnetyczna baza ładowania, która wykonuje swoją pracę bardzo dobrze... Podstawa montażowa jest trochę niewygodna... Ale zawsze jest miejsce... ..dobra autonomia... ... Szybka misja!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Produkt dostarczany jest w solidnym pudełku, bezpiecznie zapakowany w formowane tworzywo sztuczne. Wentylator w dwóch częściach z magnesem stałym łączącym je razem za pomocą kabla ładującego. Dwie prędkości wentylatora zapewniające łagodny wiatr.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Wentylator działa bardzo dobrze. Jest dość cichy i bardzo kompaktowy. posiada jeden przycisk który wciskając powoduje (1 bieg obrotów, 2bieg obrotów i wyłączenie. Wolniejsze obroty dają delikatny wiatr i wtedy wentylator jest cichy przy 2 biegu wentylator jest słyszalny, ale nie jest głośny wtedy pęd powietrza jest duży. Uchwyt jest zarazem baterią wentylatora łądowany poprzez micro usb. Wentylator jest przymocowywany do "bazy" przy pomocy magnesów nie trzeba się zastanawiać, którą stroną podłączyć, gdyż połączenie jest przemyślane i pasuje bez względu jak przyłożymy wentylator do uchwytu. super sprawa do samochodu bez klimatyzacji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Wygląda na produkt wysokiej jakości. Ma on dwie prędkości (ang.). Działa tak, jak się spodziewałem. Polecam. Jeszcze raz dzięki BG!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    спасибо за хороший товар и быструю доставку!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Świetny produkt, ma dwie prędkości, dość wydajne, dobre materiały wytrzymałościowe, silny magnes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.99
    • US$4.70
    • US$11.54
    • US$5.99
    • US$10.38
    • US$15.00
    • US$22.99
    • US$15.99
    • US$12.69
    • US$82.99