Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(60)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • BenVIP3
    AU
    09/06/2021

    Świetny produkt, nie rani oczu po aktywacji, zapewnia wystarczająco dużo światła, aby przejść się w nocy, można również łatwo usunąć jako światło nocne, jak jest moc magnetyczna z taśmą 3M

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    πολυ καλος φωτισμος με αισθητηρα κινησης και αισθητηρα μερας.Αναβει μονο το βραδυ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Działają wspaniale, wziąłem dwa ciepłe, lekkie. Nie tak bystra, jak bym pomyślał. Jakość budowy jest świetna. Bardzo silny magnetyczny, może być stosowany na lodówkach lub metalowych ram drzwi. Bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Produkt zgodny z opisem. Dobrze spakowane i nie ucierpiały. Przyjechał w 10 dni z CN do Słowacji. Lekkie widelce idealnie. To naprawdę miłe Białe spokojne Światło. Mogę polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Zgodnie z opisem światła działają na czujniki ruchu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    szuper

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Jest w pięknym opakowaniu Czujnik jest bardzo reagujący Natychmiastowa odpowiedź 🔥👌👌🏾

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Zamówiłem dwa naturalne światła i przybyłem jako białe światło.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Jest to bardzo ładne, kompaktowe światło. Ustawiłem swoje jako awaryjne światło na wypadek, gdyby prąd wysiadł na korytarzu. Czujnik ruchu jest bardzo czuły i odbiera ruch z odległości 10 do 15 stóp. Jedną rzeczą, którą zauważę jest to, że będziesz chciał, aby upewnić się, aby wybrać dobre miejsce montażu za pierwszym razem, jak klej 3m będzie zerwać farbę ze ściany. Nie pytaj mnie, skąd wiem. Na szczęście w pudełku był drugi pasek samoprzylepny. Wyjście światła nie jest super jasne, ale doskonałe jako światło pomocnicze. Ogólnie, jeśli nie masz wątpliwości co do tego, żeby go odebrać, polecam go sprawdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    3 razy zamawiałam Nocne Światło Baseus PIR i ostatnie dwie noce z czujnikiem ruchu Baseus PIR przybyły w złym stanie. Dwie z nich zostały złamane i otwarte. Widzę małe rozciągnięcia na przedniej stronie i brudne ślady, które mogę wyczyścić, ale myślę, że to produkt, który po prostu mi wysyłają.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 742
    • Ft7 413
    • Ft4 382
    • Ft6 560
    • Ft4 698
    • Ft7 653
    • Ft6 194
    • Ft5 102
    • Ft8 748
    • Ft7 659
    • Ft1 812
    • Ft3 643
    • Ft5 831
    • Ft7 258
    • Ft4 733
    • Ft20 202
    • Ft4 373
    • Ft4 101