Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(262)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(262)
    • 5 Star(238)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2022

    Światło działa doskonale, zarówno czujnik ruchu, jak i czujnik działają w celu wykrycia ciemności. Przesyłka została do mnie przywieziona przez kuriera, wszystko było dobrze zapakowane. Światło jest dołączone do instrukcji obsługi i kabla z końcówką mikro-usb do ładowania. Pakiet nadal zawiera magnes, który może być przyklejony do różnych powierzchni i jest wystarczająco silny, aby utrzymać tę lampę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    Produkt dotarł na czas, ale plastikowa torba była rozbita w miejscach, a opakowanie produktu zostało zmiażdżone. Na szczęście produkt nadal działał, ponieważ był dobrze zapakowany w swoje opakowanie i nie doznał żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Świetny produkt, aby oświetlić korytarz w domu, który nawet w ciągu dnia pozostaje ciemny, a przełącznik zmierzchu nie działa. Jest dobry naładowania baterii i wygodne, że można go naładować i można go wyjąć z uchwytu magnetycznego, który ma być używany jako latarka. Wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Produkt zgodny z opisem. Dobrze spakowane i nie ucierpiały. Przyjechał w 10 dni z CN do Słowacji. Lekkie widelce idealnie. To naprawdę miłe Białe spokojne Światło. Mogę polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2022

    Zaskakująco dobre światło. Dają zapasowy klej lub tył urządzenia jest magnetyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    Pod każdym względem zasługuje na ocenę 5*. Moje oczekiwania są w pełni spełnione. Perfekcyjna, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Świetny produkt! Światło wystarczy, by zobaczyć, co jest na twojej drodze, gdy budzisz się w nocy, ale nie za jasno. Brak denerwujących dźwięków klikania, które otrzymasz od podobnych rozwiązań przekaźnikowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Ładne światło, działa zgodnie z zapowiedzią, złącze mini-USBC ma światło wskaźnika, gdy ładuje się na zielono! Ładne wyposażenie i design. Ładna dla oczu. Ładny rozmiar o rozmiarze myszy PC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Jest tu dość szybko, szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Wysyłka jak zawsze szybko Produkt dobrze się czuje Łatwy w użyciu i Działa dobrze i światła wystarczająco zgodnie z oczekiwaniami Ładowalna bateria Exelent Mocowanie magnetyczne jest dodatkowym atutem Przyjazna cecha. Na obrazku, na którym jest obrazek Światło zamontowane na górze wejścia Niewielki obszar 150×150 cm Dawkowanie leku w miejscu pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$13.85
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$27.89
    • US$17.88
    • US$11.54
    • US$29.99
    • US$16.09
    • US$89.99