Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(365)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(365)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2021

    W moim umyśle wyglądały na większe, ale i tak jest to dobry produkt, przybywam szybko i bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2019

    Super Kabelorganiser für viele Bereiche. Dank der magnetischen Halterung geht es schnell und unkompliziert. Ideal finde ich den Einsatz neben der Couch. Die Magneten haben die perfekte Haftung, nicht zu leicht oder stark! Unbedingt Empfehlenswert :-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2017

    Nice and useful, but needs to be re-glued - i ordered 3pcs and at least one on each already fallen, just BEFORE the usage...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2019

    esta buena la idea, con cables fe iphone originales queda excelente pero con cables gruesos es complicado y se cae. me agrado mucho y funciona bien, solo con un cable de 6 que probé me dio este problema. lindo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2018

    it arrived in 3 weeks and the overall quality is quite satisfying

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2017

    いつもデスク周りのケーブルが気になっておりました。 コレで充電器用のケーブルや、USBケーブル、イヤホン等も整理出来ます。 安かったので3セット購入させて頂きました。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2018

    Good magnetic cable holder,but some times not so strong.It depends from the cable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2017

    Very useful for my USB cables. Too bad it's just for 3 cables (I use way more). Great product overall!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2019

    Jó.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    Good Quality! Whish is more deeper red like in Product Photo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 575
    • Ft11 362
    • Ft3 943
    • Ft3 277
    • Ft3 643
    • Ft11 362
    • Ft5 465
    • Ft11 656
    • Ft5 348
    • Ft3 422
    • Ft4 101
    • Ft5 048
    • Ft4 417
    • Ft4 733
    • Ft6 311
    • Ft3 154
    • Ft2 523
    • Ft41 355