Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/04/2021

    пока не проверял, но пришло все целым! по виду качество хорошее

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Doskonała jakość. Jest z 1 metrowym kablem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Świetna ładowarka, miej szybką ładowarkę dla mojego Xiaomi w samochodzie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Byłem sceptyczny, ale to może naładować moje HP Spectre x360. Użyłem starej ładowarki 20V do zasilania i zadziałało. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Doskonale, tak jak w reklamie. Mam Redmi Note 8 pro i mogę oglądać filmy podczas ładowania i jeśli dobrze się ładuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Dobre urządzenie, piękne wizualne i szybkie ładowanie, jeśli smartfon obsługuje szybkie ładowanie wyraźnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2020

    Małe litery na wyświetlaczu, ale to bardzo pomocne. Wszystkie informacje w jednym miejscu, stan baterii, zużycie prądu itp. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    very good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Świetna jakość, jak się spodziewaliśmy. Szybka wysyłka, jak również (do Turcji).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 562
    • Ft3 344
    • Ft5 170
    • Ft12 778
    • Ft6 083
    • Ft5 170
    • Ft4 866
    • Ft2 127
    • Ft2 431
    • Ft11 713