Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(138)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(138)
    • 5 Star(130)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Naprawdę wspaniała lampa, która teraz ze mną w końcu oświetla miejsce, gdzie zawsze używałem latarki. Jest ładowany przez USB-C. Operacja odbywa się przez dotyk. Człowiek może dostosować się od włączenia/wyłącz także jasność i temperatura kolorów. Magnes z tyłu jest silny i trzyma lampę bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Doskonały produkt, to drugi, który kupił. Elegancka i minimalistyczna. Uwielbiam to, że nie zajmuje miejsca na moim biurku. Wysoka jakość i bardzo wszechstronna. Polecam w 100%.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Ottimo prodotto arrivato in meno di 10 giorni, ottimi materiali e illuminazione. Viene fornito con una base per poterlo posizionare sul qualsiasi superficie e con un cavo di ricarica tipo c. varie regolazione di luminosità e calore della luce. In definitiva ottimo prodotto consigliatissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Tego właśnie szukałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Wow, to jest bardzo dobre dzięki...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    To jest taki dobry produkt. Nie spodziewałem się, że będzie tak dobrze. Jakość jest bardzo ładna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Doskonały produkt, wysoka jakość i dobry design. Spełnia swoją funkcję doskonale. Jest bardzo łatwy w instalacji i obsłudze. Uwielbiam być w stanie dostosować się między ciepłym lub zimnym światłem i jego intensywnością, która jest przy okazji bardzo wysoka w swojej maksymalnej wartości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Bardzo dobra jakość i szybka wysyłka z DHL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Najlepsza jakość... i polecam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Jakość materiału jest bardzo dobra, bardzo mi się podoba, i może być ustawiony na biały i żółty, a natężenie światła jest ograniczone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 730
    • Ft28 618
    • Ft12 387
    • Ft7 508
    • Ft5 006
    • Ft16 095
    • Ft7 818
    • Ft14 602
    • Ft4 290
    • Ft12 390
    • Ft10 683
    • Ft14 521
    • Ft27 543
    • Ft8 701
    • Ft5 006
    • Ft21 819
    • Ft19 316
    • Ft4 643