Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(202)
    • 5 Star(186)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/10/2021

    Jestem podekscytowana tą kablówką. Kupiłem inne kable Baseus i były bardzo dobre. Ale ten kabel jest... TOP. doskonała jakość wykonania. Szybka kablówka, zrobiłem dużo testów. Jednym z testów był test 7T Pro z ładowarką fabryczną. Kabel Baseus okazał się szybszy niż kabel fabryczny. Wysoce zalecane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Excellent high quality cable the screen works as advertised and with great accuracy I am very pleased.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    very high quality usb cable, pretty thick and sturdy. the display shows current power flow in watt. highly recommended

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Bardzo dobrej jakości kabel.Waty dostosowują się do różnych produktów i są wyświetlane poprawnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo dobrej jakości kabel, a wyświetlacz działa jak reklamowany i precyzyjny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2022

    Dokładnie to, czego oczekiwałem produkt działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Jest tutaj i jak na razie jest dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Świetny kabel polecam jest drugim, który kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Fajny kabel ładujący. Złącze USB typu C ma światło LED o mocy 1 W. Blask jest wyraźny, choć nie za jasny, nie irytujący. Jest to dość wygodne, można zobaczyć, kiedy ładunek się kończy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.99
    • US$7.49
    • US$6.09
    • US$9.99
    • US$9.99
    • US$6.49
    • US$11.79
    • US$10.99
    • US$13.99
    • US$7.99