Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(199)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(199)
    • 5 Star(176)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Świetna jakość Power Bank. Waży 500 g, ale jest wart inwestycji. Jeśli jesteś Brazylijczykiem i masz wątpliwości co do tego banku, możesz kupić bez obaw. Produkt jest najwyższej jakości, bardzo dobrze zapakowany i posiada baterię zdolną do ładowania urządzenia często lub nawet różnych urządzeń.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Dotrzemy za 5 dni. Na pełnym naładowaniu mierzyłem 95 W, podczas gdy rozładowywanie 5V@3.5A. Początkowo przy pustym ładowaniu, ze względów ochronnych, pobierał jedynie 2A na 5V. I nie sądzę, że przełącza się na 20V, jeśli nie jest odłączony i podłączony z powrotem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Minęły już trzynaście dni. Był nienaruszony, a opakowanie było w porządku. Wygląda dobrze jak na razie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo dobry, super szybki załadunek, doskonała jakość, ale jest bardzo ciężki i nie można z nim chodzić w kieszeni spodni, potrzebujesz torby lub plecaka do podjęcia. Dla uwagi 10 litrów możliwe jest wykonanie około 5 pełnych ładunków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    To tak i na górze, najlepszy Power Back ✨🤝

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Doskonały produkt, ultraszybkie ładowanie jest również możliwe z 60W PD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2022

    Produkt dobrej jakości. Szybko przybył

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Dobra jakość, ma ładny kształt. Jest wyposażony w kabel USB-C do USB-C. Pomarańczowy port obsługuje xiaomi mi turbo ładowanie (Przynajmniej mój telefon pokazuje to, ale nie wiem ile mocy. Myślę, że 55 Watts). Byłoby miło, aby móc zobaczyć moc, którą ładuję baterię, czy to ładowanie telefonu, czy też sama ładowanie baterii. Poza tym, jest naprawdę dobry. To jest warte swojej ceny. Za kilka dni przybył do mojego domu. Będę kontynuował testy i jeśli znajdę coś nie tak o produkcie, na pewno o tym wspomnę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Nie cięższe niż przeciętna wśród tych produktów dostawa była punktualna i szybka Sklepu jest bardzo niezawodne ładunek super działa z moim P30 pro. Doskonały 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Niezwykła prędkość 65W, która może szybko ładować smartfon, ale także dowolne urządzenie (chromebook lub pył z typu C). Posiada również regularne gniazdo USB: Ładowanie i wskaźnik zasilania, wspaniałe. 10 dni na przybycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$38.94
    • US$25.99
    • US$77.99
    • US$21.99
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$19.99
    • US$23.99
    • US$24.99
    • US$20.99