Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/08/2021

    Świetna jakość Power Bank. Waży 500 g, ale jest wart inwestycji. Jeśli jesteś Brazylijczykiem i masz wątpliwości co do tego banku, możesz kupić bez obaw. Produkt jest najwyższej jakości, bardzo dobrze zapakowany i posiada baterię zdolną do ładowania urządzenia często lub nawet różnych urządzeń.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Dotrzemy za 5 dni. Na pełnym naładowaniu mierzyłem 95 W, podczas gdy rozładowywanie 5V@3.5A. Początkowo przy pustym ładowaniu, ze względów ochronnych, pobierał jedynie 2A na 5V. I nie sądzę, że przełącza się na 20V, jeśli nie jest odłączony i podłączony z powrotem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Спасибо ,очень быстро ,качественно и без суеты с доставкой до квартиры . Заряд 72 процента на момент вскрытия , то есть жив . Думаю года на три хватит . Продавцу Спасибо ! Рекомендую товар к приобретению .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Szybka dostawa, działa tak jak powinna. Poza tym mój laptop jest szybko ładowany. Przystojny niż się obawiałem i stylowy design. Drobne zadrapania, ale nie ma powodu, by je odsyłać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo dobry, super szybki załadunek, doskonała jakość, ale jest bardzo ciężki i nie można z nim chodzić w kieszeni spodni, potrzebujesz torby lub plecaka do podjęcia. Dla uwagi 10 litrów możliwe jest wykonanie około 5 pełnych ładunków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    To tak i na górze, najlepszy Power Back ✨🤝

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Minęły już trzynaście dni. Był nienaruszony, a opakowanie było w porządku. Wygląda dobrze jak na razie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Niezwykła prędkość 65W, która może szybko ładować smartfon, ale także dowolne urządzenie (chromebook lub pył z typu C). Posiada również regularne gniazdo USB: Ładowanie i wskaźnik zasilania, wspaniałe. 10 dni na przybycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Duża pojemność, dobry produkt, dobra cena.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2021

    Produkt z wielkim wykończeniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$57.49
    • US$51.74
    • US$47.34
    • US$33.99
    • US$27.59
    • US$18.99
    • US$105.09
    • US$23.99
    • US$185.99
    • US$34.49
    • US$18.99
    • US$18.99
    • US$22.99
    • US$59.99
    • US$76.22
    • US$30.02
    • US$26.55
    • US$269.99