Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(10)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(10)
    • 5 Star(9)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/09/2022

    Nic jej nie dolega! To jest perfekcyjne. P30 pro będzie ładować około 15w! Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Szybka wysyłka, bateria jest dobrej jakości, czarny aluminium, i ładuje moje MI 11 Ultra szybko ładowanie, Polecam na razie mam nadzieję, że ta bateria wytrzyma trochę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Doskonały produkt! * Jest w stanie ładować mojego laptopa (dell inspiron 7000 2 w 1) w natywnej mocy 65 watów. Na zdjęciu widać wolt banku mocy, a na ekranie bios wat z banku mocy (pod adapterem). * jest w stanie naładować przełącznik Nintendo, * w stanie ładować Samsung Galaxy S20 FE z najwyższą „super szybkie ładowanie" (około 17w). * w stanie naładować 1 plus 7t przy szybkim ładowaniu (brak opłat za wodę (ale należy się tego spodziewać, ponieważ Oneplus Charge nie jest możliwy do wykonania bez ładowarki z Oneplus) ok. 9-12 w.). Korzystam z powerbanku od kilku dni. Jest to niesamowite, wysokiej jakości i świetna konwersja z powerbanku na urządzenie (mała strata mocy). Wskaźniki mocy (czerwone światła wskazujące procent powerbanku) są bardzo dobrze oświetlone i można je łatwo zobaczyć. Jest również dokładny i spada procentowo. Tak więc NIE, że widzisz 80% mrugnięcia dwa razy i 60%. Wskaźniki volt i amp są dokładne. Mam kabel, który pokazuje moc i amp*volty zawsze odpowiadają tej mocy. Powerbank zawsze od razu rozpoznaje, że coś podłączyłeś. Włącza się i zaczyna ładować. To samo w przypadku, gdy sam powerbank zostanie obciążony Minusy / ostrzeżenia: Chciałbym, jeśli mała torebka do ochrony urządzenia przyszła z nim. To taki ładny produkt, że chcę być miły. Sprzedawca do mnie, jeśli sprzedasz torebkę lub skrzynkę proszę :). Zawsze używaj najbardziej prawy (pierwszy) port usb. Inaczej nie rozpozna. W sumie to niesamowity produkt. Jest mniejszy, ale grubszy niż mój 6.55 calowy smartfon. Zawsze działa i komunikuje się bardzo wyraźnie, że jest ładowanie i jak szybko. Polecam :).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2022

    Powerbank przybył w ciągu 1,5 tygodnia.To było dobrze zapakowane i oczywiście wie, co jest w opisie (65w szybkie ładowanie itp...).Jestem całkowicie zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Działa jak w reklamie. Zadowolony z banku mocy. /Kupuję ponownie. Wysyłka z Francji była aloszybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2022

    Idealnie, sprawia, że ultra szybkie ładowanie na moim s20plus

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Nie, nie, nie, nie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Przydatny produkt, ale trochę za ciężki! Również, gdy twierdzą 65w nie pobiera moich Realme 8 pro z szybkim ładowaniem Superdart. Uszkodzone zostało również opakowanie. Naprawdę szkoda, ponieważ zazwyczaj jest to niezawodna marka, ale w moim przypadku ten przedmiot zawiódł!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.65
    • US$17.31
    • US$179.99
    • US$32.99
    • US$19.99
    • US$279.99
    • US$62.99
    • US$17.99
    • US$33.99
    • US$44.99
    • US$69.99
    • US$28.99
    • US$39.99
    • US$21.99
    • US$35.99
    • US$39.99
    • US$69.99
    • US$39.99