Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(192)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/09/2021

    Bardzo dobra jakość produktu, ale nie wiem, dlaczego nie daje mi pełnej mocy ładowarki. Moja ładowarka daje mi 11v 3A max 33W, ale jak widać na zdjęciu, mówi 24W. Nie wiem, może dlatego, że telefon był już na 50% baterii w momencie, gdy zrobiłem test. Wrócę za kilka tygodni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Solidny przewód oznaczony watami... na ładunku poco x3 wykazał 15 W. Chiński magazyn jest trochę spóźniony, ale z powodu braku chińskiej misji, wybierasz inny dostępny i wiesz, że będzie opóźniony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Materiały wyglądają dobrze, są w dobrym stanie i jak dotąd działa dobrze, ładuje i przesyła dane. Pokazuje również napięcie, które przechodzi do urządzeń typu C, chociaż nadal nie wiem, czy jest to właściwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Przetwórstwo jest bardzo dobrej jakości. Działa doskonale, wszystko działa bez problemów. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Doskonały kabel usb. Bardzo wytrzymały, a wyświetlacz jest miękki i przyjemny. Przybyło tak szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Doskonałe ładowanie do 40 watów. A jego jakość jest doskonała. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Kabel wygląda bardzo dobrze, nie testowałem jeszcze funkcji. Polecam kupić ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Podoba mi się ten pokaz. Chociaż nie widzę tego znaku 5a 40w ani użycia w moim telefonie.. Jest wolniejszy od mojego domyślnego kabla do ładowania USB. Może to tylko moje doświadczenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Nie ma problemów z zamówieniem i działa jak powinno być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Dostawa ok dziękuję dobrze przetworzony kabel usb c długość 2m

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 489
    • Ft3 603
    • Ft5 898
    • Ft2 292
    • Ft3 275
    • Ft3 931
    • Ft2 948
    • Ft2 620
    • Ft3 275
    • Ft4 489