Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(152)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(152)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/06/2021

    Solidny przewód oznaczony watami... na ładunku poco x3 wykazał 15 W. Chiński magazyn jest trochę spóźniony, ale z powodu braku chińskiej misji, wybierasz inny dostępny i wiesz, że będzie opóźniony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Przetwórstwo jest bardzo dobrej jakości. Działa doskonale, wszystko działa bez problemów. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Doskonały kabel usb. Bardzo wytrzymały, a wyświetlacz jest miękki i przyjemny. Przybyło tak szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Doskonałe ładowanie do 40 watów. A jego jakość jest doskonała. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Kabel wygląda bardzo dobrze, nie testowałem jeszcze funkcji. Polecam kupić ten produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Podoba mi się ten pokaz. Chociaż nie widzę tego znaku 5a 40w ani użycia w moim telefonie.. Jest wolniejszy od mojego domyślnego kabla do ładowania USB. Może to tylko moje doświadczenie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Nie ma problemów z zamówieniem i działa jak powinno być.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Dostawa ok dziękuję dobrze przetworzony kabel usb c długość 2m

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Perfect quality, works properly. Shows how many watts it charges the device. Very good packaging came in a box. I will buy more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Bardzo dobra i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 191
    • Ft2 276
    • Ft2 996
    • Ft2 696
    • Ft2 396
    • Ft2 096
    • Ft4 795
    • Ft2 696
    • Ft3 595
    • Ft62 683