Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/06/2020

    Uwolnij swoją kreatywność za pomocą pióra 2 w 1 od Baseusa. Użyj go, aby osiągnąć pełny potencjał podczas rysowania, pisania, a nawet gry, niezależnie od rozmiaru ekranu. Pojemna końcówka dysku jest elastyczna i płynnie przesuwa się po ekranie, co zapewnia bardziej dokładne i naturalne doświadczenie, gdy jest potrzebne. Tymczasem końcówka długopisu jest przydatna, gdy trzeba przejść na papier i zrobić szybkie notatki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    To dobra waga jak na cenę i fajnie, że ma zapasową końcówkę, ale z rozmiaru przedziału, który ma w pudełku, wygląda na to, że możesz mieć jeszcze jedną. Pióro „normalne" tusz dla mnie jest dobry, a końcówka wydaje się być 0,7 lub 1,0 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2020

    Ten proces sprawia, że mój iPad i mój iPhone są bardziej reagują na dotyk ekranu. Bez procesu, często musiałem dotknąć ekranu kilka razy zanim dostałem odpowiedź, i często była to zła odpowiedź. Dzięki procesowi łatwo jest dotknąć dokładnie punktu ekranu, który chcę dotknąć, i jest on prawie w 100% dokładny i reaguje. Jak na niedrogi proces pasywny, ten działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    The pen has one side for drawing on capacitive displays. It's other side is for writing on paper. The capacitive side is however not ideal for drawing details e.g. on a tablet, since it is quite big.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2020

    Bardzo praktyczne, można używać go na telefonach komórkowych, ale jest idealny do tabletów lub ekranów dotykowych. Teraz z tymi zajęciami przez ZOOM jest idealny do planowania, zwłaszcza matematyki i CF u tych, którzy mają ekrany dotykowe lub tablety. Daje dużą precyzję w pisaniu czego nie robisz z myszą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Dobrze pisze, a dotyk też ma operację. Niepraktyczne jest odkręcanie nakrętek i brak miejsca, aby je umieścić po zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2020

    Wszystko dla wszystkich bardzo dobrze wygląda wszystko bardzo dobrze przetworzone działa również tak daleko jak The Open też ładnie pisze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Zamówienie było bardzo proste! To najlepszy rynek internetowy, jak myślę! Dobra aplikacja i wysokiej jakości produkt z guick wysyłką!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2019

    Good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 119
    • Ft6 111
    • Ft6 255
    • Ft14 766
    • Ft2 941
    • Ft2 953
    • Ft2 871
    • Ft16 138
    • Ft2 351
    • Ft6 386
    • Ft3 054
    • Ft5 714
    • Ft5 805
    • Ft14 365
    • Ft6 722
    • Ft4 888
    • Ft4 277
    • Ft6 722