Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/06/2020

    Bardzo dobry produkt. Stosunek ceny i jakości produktu jest bardzo dobry. Myślę, że Baseus jest jedną z najlepszych firm. Dostawa odbyła się na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2020

    Wyśmienity produkt bardzo funkcjonalny i dobrej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2020

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2018

    Fine appearance, good manufacturing quality but under no circumstances is QC3.0_ I made a lot of tests and measurements, and I categorically declare that it is not QC3.0! If it was cheaper I would recommend it. I do not recommend it. It is very expensive for what it offers. There are better and cheaper cables from other companies and Baseus itself.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    Esse Cabo é excelente, além de muito bonito, abrir a caixa e no primeiro contato já vi que mesmo a inda sem testa ele passa pra nós além do seu visual sóbrio e lindo a durabilidade e confiabilidade de resistência...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2019

    Finally i got my C type charging & data cable. Actually this is my test order only. Now i trust to place more order to banggood. Thanks to banggood team. Gud luck

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2020

    Ładny kabel, jak wszystkie rzeczy tej marki, trochę kurtyna biorąc pod uwagę jego naturę jest świetny do ładowania nocnego tylko że LED jest bardzo irytujący więc musiałem go pokryć taśmą. Szkoda, że jesteś tylko tym modelem Ja na przykład używam złączy magnetycznych i szkoda, że nie można korzystać z tej funkcji byłoby interesujące urządzenie, które dodaje tę funkcję z adapterem pomiędzy zasilaczem a preferowanym kablem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2018

    It's definitely one of the best USB -> USB-C cables! Outstanding quality, supports QuickCharge 3.0 and it even shows what type os charge it uses. Red = ordinary (fast) charge - blue = Quick Charge. Has auto disconnect too. I'll grab one more in the near future!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2018

    La cosa più bella potessi trovare, ne ho preso un' altro da tenere in auto. Quando il telefono è carico ferma la carica e se scende inizia la ricarica 98% come da specifiche. Con un caricatore normale si accende la luce rossa durante la ricarica con un caricatore veloce si accende la luce blu, quando e carico la luce verde, che si spegne quando ferma la carica. La costruzione è di alta qualità. Finalmente niente stress alle batterie del telefono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/02/2020

    Jak zawsze Jakość bazus zadziwia mnie, kabel jest doskonałej jakości, wzmocniony i spełnia to, co obiecuje, super szybka wysyłka do Meksyku 10 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,328
    • Ft2,723
    • Ft3,934
    • Ft1,511
    • Ft2,723
    • Ft5,146
    • Ft4,843
    • Ft6,963
    • Ft4,540
    • Ft3,026
    • Ft2,117
    • Ft2,117
    • Ft2,420
    • Ft2,417
    • Ft3,026
    • Ft5,448
    • Ft3,328
    • Ft5,246