Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(451)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(451)
    • 5 Star(425)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Bardzo dobrze, pomaga w każdej sytuacji, trzymam go w samochodzie i ładuję go co 4 do 6 miesięcy i to jest pół obciążenia, więc to jest bardzo dobre, lubię, że zmierzyć ciśnienie i stamtąd można ciśnienie, że chcesz ładować! Waży około 1 kg i jest bardzo kompaktowy!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Bardzo dobra pompa powietrza. Świetna robota i bardzo dokładna! To kosztuje ile, ale jest warte swojej ceny. Przed zakupem najpierw spojrzał na Y-tube a. Produkty Baseus nie są tanią marką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2022

    Doskonały produkt, szybka wysyłka. Jestem maksymalnie usatysfakcjonowany. Mogę go tylko wszystkim polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2022

    Arrived quickly, well packed. The inflator feels of good quality. I used it one time for my car. It works well, exactlg as expected

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Idealnie sprawdza się w przypadku roweru! Chociaż adaptery nie są kompatybilne z wieloma oponami, to wykonuje swoją pracę i zawiera igłę do pompowania piłki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Stosunek ceny, zadowolenia wydajności.Okładka sprężarki jest wykonana z metalu, to plus. polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2022

    Szybka dostawa, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Przywieziono go dzisiaj. Próbowałem pompy, działa dobrze w odniesieniu do samochodów i kul.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Teraz przetestuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$46.19
    • US$14.99
    • US$42.74
    • US$34.99
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$64.04
    • US$49.99
    • US$51.99
    • US$48.29
    • US$45.99
    • US$35.79
    • US$23.99
    • US$42.54
    • US$62.99
    • US$35.68
    • US$73.99