Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(293)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(293)
    • 5 Star(278)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Otrzymałem dziś dostawę w idealnym porządku, nabyłem baterię urządzenia, ale nie miałem jeszcze szansy spróbować.W ogóle, urządzenie jest bardzo dobrze zbudowane i jest solidne i dość ciężkie, co myślę, że może działać bez żadnych kłopotów! Nie testowałem, jestem zadowolony z urządzenia, dziękuję za dostawę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobry produkt nic do powiedzenia, silniejszy niż Xiami, ten Baseus jest o wiele cięższy, większy i potężniejszy niż Xiami jak widać na zdjęciach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2021

    Działa od wielu dni. Testowałem dwa rodzaje opon. 36 Domyślne ustawienie PSI dla samochodów działało. Przegrzewa się i może nadmuchać tylko częściowo sflaczałą oponę. W pełni deflowana opona wymaga czasu. Dobrze mieć w samochodzie razem z nadmuchiwaczem 12V.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Produkt został dostarczony do Hawkene bardzo szybko opakowanie było bardzo solidne i czyste. Dziękuję sprzedawcy i firmie. Życzę dobrej pracy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    It looks like a good product. I tried it on a bike and on a ball. Very fast delivery from Europe to Greece (10 days). Thanks Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Mukemmel ürün hızlı gönderim teşekkür ederim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Przydatny przedmiot, który może utrzymać powietrze w oponach podczas noszenia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Przybyłem bardzo dobrze, jest w idealnym stanie. Wszystkie przyciski i światła. Działa tak daleko, jakby wydmuchał powietrze. Ładuję go, żeby przetestować na oponach mojego roweru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Teraz przetestuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    To wszystko, co musimy zrobić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 819
    • Ft15 830
    • Ft23 686
    • Ft16 190
    • Ft63 031
    • Ft11 425
    • Ft16 621
    • Ft13 191
    • Ft11 392
    • Ft11 692
    • Ft16 789
    • Ft14 690
    • Ft10 222
    • Ft14 480
    • Ft9 892
    • Ft9 695
    • Ft10 039
    • Ft9 191