Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(204)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(204)
    • 5 Star(196)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2021

    Sturdy and strong. It's small easy to use and works quickly. It doesn't make as much noise as I expected, but don't hope for a pleasent sound. The huge ventillation holes keep the compressor relatively cool, although it does still heat up around the tube junction. So useing it in direct sunlight is a huge nono. It can definitely handle all 4 tires on a smaller car in one round. Not from 0, but like 1 bar each. The multiple modes and the manual setting are very handy. The pressure sensor is not so sensitive, but it is not so much a professional but an emergency tool. The accessories are handy, and it's hard to lose or even to take them out. The nest is way more tight than it should. I put a thin and sturdy plastic under, so it's easier to use them when needed without damaging any of the nozzles. Micro usb does charge slowly. Nothing new there but I am very happy with this product, well made and very much serves it's purpose. Can only recommend it.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Получил товар быстро. Ещё не проверял в работе. Надеюсь в нужное время не подведёт.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Το προϊόν έχει πολύ καλή ποιότητα υλικών. Η τιμή που χρησιμοποιοντας κουπόνι είναι πολύ καλή. Εντελώς μια αγορά VFM.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Kupiłem ten sprężarka i jestem bardzo zadowolony. Jest lekki, łatwo przewoźny i bardzo łatwy w użyciu i intuicyjny. Dla utrzymania kalibracji opon samochodów i roweru sprężarka jest spektakularna. Nie trzeba jeszcze używać w nagłych przypadkach, ale wyobrażam sobie, że to bardzo pomocne! Wąż i złącza są osadzone w samej pompie powietrza, co zapobiega utracie elementów i umożliwia szybki dostęp. Szkoda, że nie mam USB-C do ładowania. Dla kosztów i korzyści oferowanych, polecam nabycie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Wymaga cierpliwości (od 28psi do 36psi trwało około 6 minut)Bardzo dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Pra que viaja fura um pneu e sabe arrumar Tai uma boa alternativa, recomendo, enchi os do carro e da moto. recomendadissimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Świetny produkt od Baseusa! Jestem naprawdę zadowolony! Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Jestem zadowolony z zakupu tego bardzo potężnego mini nadmuchiwacza i nie pali się tak bardzo i nadmuchał koła mojego nóżki i nadmuchał go szybko bez ucieczki powietrza, więc daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dostawa była szybka, dobrej jakości produkt. Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Produkt w idealnym stanie. Przybył bez ugniatania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 974
    • Ft12 211
    • Ft10 578
    • Ft9 359
    • Ft11 601
    • Ft9 463
    • Ft10 181
    • Ft11 295
    • Ft17 983
    • Ft15 515
    • Ft13 399
    • Ft18 318
    • Ft6 409
    • Ft33 150
    • Ft16 792
    • Ft24 331
    • Ft22 215
    • Ft7 756