Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(392)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(392)
    • 5 Star(371)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2022

    Bardzo wytrzymały kabel wykonany z materiału nylonowego o wysokiej trwałości (ploty) i obudowy typu ceramicznego. Złącza typu C są solidne i dobrze wykonane. Według moich testów wyjście kabla (1m) obsługiwane o mocy 99W na 20V, a także zmierzyłem wartość 0,100 Ohm dla rezystancji wewnętrznej kabla. Pleciona tkanina chroni ją przed zbytnim składaniem. Jest to niezwykle wytrzymała konstrukcja z bardzo wysokiej jakości materiałów budowlanych. Bardzo zadowolony z tego zakupu i bardzo polecam go do każdego użycia ładowania.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    To jest jeden hardkorowy kabel! Świetna jakość, a wyświetlacz sprawia, że jest super cool! Moim największym urządzeniem PD jest lutownica (65W), ale nadal nie próbowałem jej używać. Próbowałem jednak wielu telefonów i jednego tabletu PC. Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Otrzymałem zamówienie 27-08-2021 w Indiach. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu. Wszystko jest takie, jak opisują w aplikacji. Oryginalny i najlepszej jakości kabel bazowy. Kupię ponownie inne rzeczy z tego banngood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    doskonały produkt i materiały, z którymi jest produkowany jest bardzo ładny wygląd bardzo dobrej jakości więcej nie działa jak się spodziewałem, ponieważ moja komórka ma 6 amperów i nie może podnieść szybko ładunek nie może podnieść 65 wat

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Po dwóch fałszywych dostawach (w wersji 1m, bez wyświetlacza) wersja 2m w końcu przyszła poprawnie z wyświetlaczem. Ciężki poród, nawet jeśli koszty zostaną mi zwrócone. Kabel robi to, co powinien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Dobry kabel, wyświetlacz zadowolony, jakość kabla na dobrym poziomie polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Zamówienie 26/6/2021 Otrzymano 8/7/2021 Stan dobry Penghantarańska furgonetka ninja 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2022

    Wyświetlacz LED jest przydatny do sprawdzania, ile mocy trafia do urządzenia, a jego odczyt mocy ułatwia ustalenie, czy ładowarka lub urządzenie USB jest wadliwe. Funkcja odczytu mocy jest stosunkowo dokładna. Oba złącza typu C mają świetną przyczepność na większości portów typu C, które je testowałem. Sznur jest pleciony i ma wysoką trwałość. Muszę powiedzieć, że maksymalny odczyt wynosi 99W zamiast 100W. Zmierzyłem wartość 0,142Ω (ΔV=0,145V) dla wewnętrznej rezystancji kabla 2m. Nie zauważyłem problemów z przegrzaniem. Ogólnie jestem zadowolony z tego kabla Baseus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Produkt odpowiada opisowi. Przetwórstwo jest bardzo dobrej jakości. Działa doskonale, wszystko działa bez problemów. Wyświetlacz jest łatwy do odczytania. Jestem bardzo zadowolony z tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Musisz spróbować z adaptera Baseus z pewnością przyjdzie moc 100 W.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.59
    • US$12.99
    • US$7.69
    • US$7.49
    • US$20.89
    • US$18.99
    • US$6.59
    • US$3.91
    • US$11.99
    • US$15.99
    • US$12.34
    • US$8.99
    • US$7.89
    • US$9.99
    • US$42.99
    • US$44.99
    • US$11.79
    • US$38.99