Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/05/2022

    the product arrived well before the time stated and in good condition and work perfectly quality is top notch

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BG1grew
    GR
    29/10/2021

    Szybka wysyłka, dobry pakiet, jeszcze nie testowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Un bel cavo Baseus...Qualità ottima come il solito..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Wykonane z wysokiej jakości materiału, złącza są również trwałe. Prędkość ładowania jest bardzo dobra i nie nagrzewa się. Dla mnie to było tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Bardzo szybka dostawa do Wielkiej Brytanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    I don´t have anything to use 100W. It does give 4,7A in an original Oneplus warp charger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Świetny kabel, używany z tą ładowarką https://www.banggood.com/GaN-Tech-Baseus-GaN2-Pro-65W-3-Port-USB-PD-Charger-Dual-65W-USB-C-PD3_0-QC3_0-FCP-SCP-Fast-Charging-Wall-Charger-Adapter-EU-Plug-US-Plug-With-100W-5A-USB-C-to-USB-C-Cable-p-1759390.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CZ&ID=22447184

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Kolejna fantastyczna, super szybka ładowarka. Z BG niskie ceny mogę wymienić wszystkie moje kable ładowania i (adaptery zapewniające najszybsze dla każdego urządzenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Jestem bardzo entuzjastyczny tylko ze względu na mały ekran. Interesuje mnie to, jak zmienia się wydajność. I jednak niektóre urządzenia nie były kompatybilne i nie były ładowane przeze mnie (zasilacz akumulatorowy, Rangefinder) w inny sposób bardzo zadowolony z jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    To pomaga mi wiedzieć, że mój macbook jest ładowany, czy nie. Ponieważ miałem problem, mój macbook czasem nie ładuje się, dopóki nie usuniemy kabla typu C z ładowarki i nie połączymy się ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$7.99
    • US$17.99
    • US$9.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$12.99
    • US$26.23