Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1097)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1097)
    • 5 Star(1042)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2020

    Kupiłem dwa trzy miesiące temu. Opakowanie było lekko uszkodzone (nieczytelne). Jeden z potometrów przełączających jest ciasno na pierwszych 2-3 mm, ale nic innego nie jest złe. Jeśli wybierzesz to ze względu na złącze, istnieje kilka akcesoriów do wyboru, ale istnieje konwerter dla kewood, więc zakres jest rozszerzony. Na początku próbowałem tego w domu, a potem spełniło swój cel w grach Airsoft. U mnie są trochę ciszej, ale to nie był problem. Upadłem i byłem w kurzu. Jak na razie nic mu nie jest. Grałem raz w deszczu, ale tak naprawdę opór wody nie był testowany. Ogólnie, jestem zadowolony.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Jest bardzo dobry. Jedynym negatywnym jest przejście z pamięci Chanel do trybu vfo musi go zamknąć i po otwarciu przy wciśnięciu przycisku menu. (uv-5r ma sam botton do tego, także wszystkie inne radia mają botton bez potrzeby bliskiego i otwartego radia). Przyjedź do Grecji z CZ w 9 dni z DHL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Zamówienie przybyło w odpowiednim czasie, był dobrze zapakowany z angielskimi instrukcją i australijskim kablem elektrycznym do ładowania. Radio samo w sobie wydaje się być całkiem dobre. Przeprogramowanie go za pomocą Chirpa dla australijskiego kanału CB było dość łatwe. Udało mi się go też zaprogramować, żeby rozmawiał ze starszymi Baofeng 888, które mają moje dzieci, co jest dobre. Zasięg jest z pewnością lepszy niż 888. Żywotność baterii wydaje się być dobra, miałem go włączone przez ponad 24 godziny i nadal miałem ładunek pozostały (chociaż nie robiłem zbyt wiele transmisji). Ogólnie bardzo szczęśliwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Dobre Walki, dobre profesjonalne wykończenia, ale w mieście nadal nie udało mi się zlokalizować ani posłuchać niczego w żadnym zespole, tylko radia FM. Aby zobaczyć, kiedy próbuję to w wiosce, że takie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Że dostałem rozkaz. Bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo dobre urządzenie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Dobrze i może zajść daleko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Radio wygląda bardzo solidnie. Moje radio to wersja 18W i bateria 8800mAh. Dostawa do Wielkiej Brytanii jest bardzo szybka (13 dni) i to radio w tej cenie wygląda fantastycznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Po prostu rozłącz się i dzwoń, żeby upiec nudne częstotliwości. Ale radio jest w porządku. Będę tu za szybko. Mniej niż 20 dni. Byłem zaskoczony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Szybka wysyłka około 10 dni od CZ.Pakiet w doskonałym stanie.I śledzenia zawsze zaktualizowany!Im bardzo zadowolony!Dzięki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3,391
    • Ft2,373
    • Ft2,157
    • Ft7,093
    • Ft9,253
    • Ft22,396
    • Ft3,730
    • Ft3,051
    • Ft3,730
    • Ft6,476
    • Ft8,327
    • Ft5,859
    • Ft6,167
    • Ft6,784
    • Ft9,561
    • Ft10,178
    • Ft15,269
    • Ft11,721