Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2019

    muito bom os rádios

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2020

    Kupiłem dwa radia. UVS 9 i UV 860. Są dokładnie takie same. Oprogramowanie 4W / 1W, BFB298. UV860 jest tańsze. Działają dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Wszystko OK i przybyłem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Jak na razie działa świetnie i wygląda dobrze. W mieście zasięg był około 1,5km, gdzie byłem w samochodzie i jedno z dzieci w domu, 3 piętro. Wielki test odbędzie się w lutym, kiedy udam się do francuskich Alp na narty, a następnie uaktualnię moją recenzję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2020

    Super jakosc za niska cene. Ultralekkie radio. W innych modelach jest dodawany zestaw sluchawkowy, tutaj go nie ma. Mi akurat nie jest potrzebny, ale informacja moze sie komus przyda.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2019

    Excellent device at a remarkable price for its possibilities. The manual is well made and indicates the main functions, to us to discover others! The delivery was particularly fast. But beware, these devices are reserved for use by radio amateurs only.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2019

    good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2019

    Ottima Radio

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2020

    Otrzymane po prawie dwóch miesiącach, przez covid 19, zasadniczo nie ma problemu =PUNC= licząc na wykonanie pierwszych testów na świeżym powietrzu =PUNC=

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 830
    • Ft6 635
    • Ft19 083
    • Ft18 399
    • Ft16 261
    • Ft22 233
    • Ft21 466
    • Ft25 300
    • Ft6 513
    • Ft14 270
    • Ft17 247
    • Ft16 481
    • Ft30 535
    • Ft12 610
    • Ft22 900
    • Ft15 332
    • Ft12 278
    • Ft11 113