Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    Przybyli bardzo szybko, problem w tym, że zamówiłem 4 jednostki, a oni podzielili zamówienie na 2 zamówienia po 2. Działają dobrze i mają wiele ustawień. Nie jestem profesjonalnym operatorem radiowym i jeszcze nie przetestowałem zasięgu. Zamówiłem dodatkowy kabel programowy. Podręcznik jest dobry dla ludzi, którzy znają radio, a ja nie. Jestem zadowolony z jakości, ceny, opakowania i usług. Wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Towary dobrze dotarły do Maroka w zaledwie 9 dni Przez DHL, dobrze spakowane zgodnie z moim zamówieniem Dzięki Banggood i Baofeng

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Same radio jest ok natomiast mam zastrzenia do baterii. Miała być o pojemności 5800mah a okazuje się że jest mała. Bateria wytrzymuje tylko 1,5dnia na nasłuchu. Trochę się zawiodłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Jak inne zamówienie Banggood jest najlepsze! Baofeng uv10r(20121) bardzo silny sygnał, bateria świetna. Programowalny za pomocą Chirpa, użyj ustawień uv5r.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Item as advertised

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Niezłe, małe radio. Wyposażony jest w kołyskę ładującą, pasek ręczny, antenę i zacisk pasowy. Załóż pasek przed zaciskiem do paska! Nie oczekuj 10w z tego radia. Maksymalnie 5-6W. Nadal dobre radio, które odbiera bardzo dobrze. Akcesoria UV-5R wydają się działać na nim (głośnik ręczny, kabel komputerowy i zestaw słuchawkowy). Antena N771 jest znacznie lepsza od dostarczonej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    For the price its a hell of a radio. Still learning all the features but works well and picks up the right freq,s here in NZ. Can recommend to anyone looking.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    vhf uhf doskonałej jakości, wytrzymała i dobrze wykonana, bateria trwa dużo, osobiście w stanie gotowości trwa 3 dni, komunikacja między radiem jest miła i bardzo jasna, świetny produkt, zaleca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Świetne radio, którego używam w pracy i w wolnym czasie. Może być kilka instrukcji, jak go używać w instrukcji, ale wyszukiwarka Google wykonuje zadanie, więc 10/10 będzie polecać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    MARCHAANDSE BIEN RecUE 0 CE JOUR SOIT 9 JOUR KWIETNIA 7 KWIETNIA OŚWIADCZENIE 2 EN CHINE SERIEUX SERIUT SŁUGI MERCI BANGGOD ET BAOFENG NALEJĄ JAKOŚCI PRODUKCJI

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 465
    • Ft9 554
    • Ft10 828
    • Ft5 412
    • Ft10 299
    • Ft31 853
    • Ft10 828
    • Ft24 526
    • Ft12 421
    • Ft11 261