Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(396)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(396)
    • 5 Star(364)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(6)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/06/2022

    Obsługa klienta Banggood jest jak zawsze, trzeba zachować wszystkie odpady opakowaniowe, przechowywać je w celu uzyskania gwarancji lub gwarancji od Aliexpress lub producenta produktu w pewnym momencie. Platforma internetowa Banggood dystrybuuje produkty na terenie Europy i pozwala klientom składać tysiące dokumentów, zanim w ogóle nastąpi osiągnięcie satysfakcji firmy. Najwyraźniej to normalne w Chińskiej Republice Ludowej, że tak postępuje z klientami. Przy dostarczanym produkcie zasilanie, w tym ładowarka jest wadliwa, a teraz powinienem sfotografować wszystkie opakowania i kody kreskowe opakowania i transmitować tylko śmieszne usługi tutaj i jeśli negatywnie ocenić tutaj, a nigdy nie opublikowany więc teraz daję pełne punkty, co faktycznie serwis 0 Punkty oznaczają załączone zdjęcia produktów, poprzez sposób, w jaki pracownicy cenzora patrzą na zdjęcia, urządzenie posiada numer seryjny i w ten sposób należy go zidentyfikować

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2022

    soweit so gut , gut versendet und verpackt mit allem Zubehör, Baofeng eben 👍 Kundendienst tauschte Erstgerät wegen einem Defekt der Ladeeinheit aus. Ware wurde von Lager Tschechoslowakei innerhalb von drei Tagen per DHL nach BRD geliefert. Sende und Empfangseigenschaften gut. Sendeleistung entspricht der Beschreibung.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Otrzymał pakiet tylko trafienie, które nigdzie nie robi model krótkofalówki w przeciwieństwie do uv-5r plus, że jeśli go umieścić. Chciałbym mieć identyfikatory każdej z walkiei.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    .... To przyszedł szybko i bez uszkodzeń ze względu na dobre opakowanie!!! ...nie czekaj 10watts... Ale z w pełni naładowaną baterią i częstotliwością 144-146MHZ.5.1WATT... 430-440MHz....4,6... Z stacjonarnym mostem Daimont... ..nie najwyższej jakości materiałów... Ale bardzo dobry odbiornik dla częstotliwości, których używam. HAM! (ang.)! ... Nigdy nie zależało mi na mocy nadajnika... Poza odbiornikiem... Modyfikuję moc... ale receiver???????? ... Wszystko zgodnie z opisem produktu!!! ... Dobra cena, dobra cena! Nie ładuje się za pomocą kabla ładowania USB... Ale mnie to nie obchodzi. Mam dwie baterie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Chyba wszyscy już wiemy, że te radia nie są tym, czym reklamują. Nadal są przyzwoite małe radia za tę cenę, ale nie daj się oszukać, nie są 10watts. Najwięcej widziałem z tego to 6,71w, co jest nadal całkiem dobre, ale tylko na częstotliwości, których nigdy nie używam. Zwykle jest to 5w lub mniej, ale zwykle od 4-5w. Jeśli porzucisz gumową antenę i kupisz w połowie przyzwoitą, to radio działa naprawdę dobrze. Mam tani ABBREE AR-771, który kosztował mnie 10 dolarów i jestem w stanie dość wyraźnie odbierać sygnały z satelitów ISS i AMSAT.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Otrzymał szybciej niż się spodziewałem, i bardzo szczęśliwy dostałem to jako uaktualnienie z mojego uv 5r. Tak samo łatwy w użyciu i używa tego samego kabla programowania i dodatkowego sprzętu, jak mój 5r, więc warto. Programowanie było trochę nerwowe, ponieważ nie pojawia się na liście radia, ale jak mówi instrukcja obsługi, jest to aktualizacja UV 5R. Nie mogę powiedzieć, jaki zasięg jeszcze rośnie, ale to odbiera czat, że stary nie jest. Dołączyłem zdjęcie kabla programowego zakupionego osobno. Inne zdjęcia pokazują porównanie rozmiarów i to, że s9 był odbierany, podczas gdy 5r nie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Świetny produkt w cenie!! Bądź gotowy na wszystko za tak niską cenę. Świetne jak na robactwo! Jednym z problemów, jeśli można to tak nazwać, jest to, że moje pudełko pochodzi z adapterem USA przypadkowo wrzucony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    UVS9 PLUS to dobre radio z niską ceną, ale niektóre parametry techniczne muszą być napisane z moim doświadczeniem.. To radio nie jest 10W. Mój wynik testu jest następujący.. Antenna z oryginalnej gumy posiadała 5–6W w VHF145 Mhz oraz 4W w UHF 433 mhz. (Obydwie są amatorskie częstotliwości) Sprzęt testowy - miernik SWR Surecom Po drugie, to nie jest potrójny zespół Handy.. Jego częstotliwość jest domyślna jako podwójne pasmo (136 -174 mhz ) i 400 - 520 mhz) Chirp nie obsługuje tego modelu, ale możemy go zaprogramować używając modelu Radioaddity UV5RX3 w Chirp i za pomocą kabla UV5r Data. Akumulator jest niewiele cięższy niż UV5r, ma 2800 mAh mocy i ładowanie USB i tak dalej. Czytelność wyświetlacza jest trochę niższa niż UV5r..Nie jest to dobry projekt podświetlenia.. Za tę cenę jest to dobra pomoc dla amatorów, ale dużo złych specyfikacji jest publikowane z nim niepotrzebnie..

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Bardzo fajne radio aczkolwiek niektóre elementy wyposażenia są wykonane z plastiku niższej jakości. Dobry odbiór radia FM, dobry dźwięk głośnika. Praktyczna latarka. Bardzo dużo opcji, osoba bez odpowiedniej wiedzy nie poradzi sobie z ustawieniem. Obudowa radia wydaje się być solidna. Plus za dobre wyposażenie dodatkowe w zestawie. Dwie anteny, ładowarka stacjonarna oraz słuchawka z mikrofonem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Nie, nie, nie.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$319.99
    • US$26.55
    • US$51.96
    • US$62.36
    • US$68.13
    • US$35.99
    • US$56.58
    • US$64.67
    • US$23.09
    • US$28.86
    • US$21.99
    • US$13.85
    • US$10.38
    • US$46.19
    • US$32.29
    • US$89.99
    • US$81.99
    • US$99.99