Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(59)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(59)
    • 5 Star(54)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/08/2022

    Było to bardzo wartościowe, pod wrażeniem zarówno wielkości, jakości obrazu i wielkości projekcji, tylko niewielka odległość pozostawia ogromny ekran, cena również się opłaciła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2022

    Bardzo dobry projektor, tylko dźwięk box, który nie jest tak głośny, ale wkładając do bardziej mocnego i doskonałego pudełka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Bardzo dobry projektor, jest to, co oczekuje się za cenę, jakość obrazu i jasność wzrasta do większej ciemności w pokoju, emitowany dźwięk jest trochę niski jak na mój gust, ale spełnia, czas dostawy nie był bardzo długi, produkt w doskonałych warunkach dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2022

    Cudowny produkt!!!! Dostarczone na czas, opodatkowano mnie w Brazylii, jakość i budowa projektora jest doskonała. Obs 1080p natywne za pomocą urządzeń zewnętrznych, aplikacje sklepowe osiągają tylko 720p rozdzielczości... Myślę, że powinienem kupić jeszcze jednego hehehehe...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Kiedy otrzymam mój projektor TR2 max

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Bardzo dobry Wanbo T2RMAX, przyszedł dobrze zapakowany nawet dziś, kupiony w przedsprzedaży. I nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    Szczegóły przegląd wideo kupon kupon kupon na Mehmet offical, mój kanał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2022

    Projektor spełnił moje oczekiwania. Przyszedł dobrze zapakowany i bezpieczny. On jest bardzo piekny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    BR
    09/08/2022

    Zadziałało... obskurny 😁

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2022

    Doskonała korzyść kosztowa, z pewnością warta inwestycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$99.99
    • US$60.49
    • US$149.59
    • US$153.99
    • US$430.09
    • US$989.99
    • US$199.99
    • US$749.99
    • US$99.99
    • US$104.99
    • US$1,689.99
    • US$359.99
    • US$1,649.99
    • US$219.99
    • US$1,959.99
    • US$529.99
    • US$179.99
    • US$499.99